Antena Căutare

UPDATE! Cosmarul alb continua: STARE DE ALERTA in Vrancea!

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) a informat ca, duminica dimineata, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, 9.969 de persoane, din 87 de localitati din judetele Vrancea si Buzau, sunt blocate in propriile locuinte. De asemenea, in noaptea de sambata spre duminica, au mai decedat trei persoane, bilantul negru al zapezii si frigului ajungand la 68 de persoane. Iar, potrivit IGSU, peste 70 de tronsoane de drumuri nationale si judetene sunt blocate de nameti.

UPDATE 20.15: Cursuri suspendate, in mii de scoli. Vezi in ce judete!

UPDATE 18.08: Deszapezire extrema: Genistii detoneaza troienele de pe DJ 252

UPDATE 17.50: Ministrul MAI, Gabriel Berca, a aprobat starea de alerta pentru judetul Vrancea, conform purtatorului de cuvant al MAI, Marius Militaru.

Militaru a precizat ca starea de alerta in Vrancea este valabila pana marti si ca acest lucru nu presupune alte lucruri suplimentare.

Purtatorul de cuvant a aratat ca aceasta este o procedura de urgenta care se activeaza la cererea presedintelui Consiliului Judetean.

UPDATE 13.00: Cod rosu de ninsori in Serbia! Punctul de frontiera Portile de Fier, inchis

UPDATE 12.45: Autostrada A1 Bucuresti - Pitesti a fost inchisa pe sensul de mers Pitesti - Bucuresti din cauza ninsorii si a viscolului

Conform IGSU, dintre cele 87 de localitati afectate de vreme, 43 sunt izolate din punct de vedere al comunicatiilor rutiere sau feroviare, 28 de sate, catune, cartiere si localitati sunt nealimentate partial sau total cu energie electrica, iar zece au dificultati in asigurarea cu apa potabila sau menajera.

In ceea ce priveste starea drumurilor, autostrada A2 este blocata pe raza judetelor Ialomita si Calarasi, pe sensul de mers spre Bucuresti, iar opt drumuri nationale si 51 drumuri judetene sunt inchise traficului.

COD PORTOCALIU de ninsori in sudul Romaniei!

Totodata, 40 de drumuri judetene au circulatia ingreunata, 75 de tronsoane fiind blocate pe diferite drumuri judetene, si zece linii cale ferata sunt inchise.

Traficul fluvial si maritim se desfasoara in conditii dificile la Tulcea, Galati si Braila, cinci porturi fiind inchise.


Foto: Intactimages

Premierul a solicitat explicarea CODURILOR de vreme rea populatiei... Constanta: Un tanar surprins in timp ce vindea o masina furata, impuscat mortal de politisti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x