Live acumObservator 16 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

„A pornit de la o glumă”. Vărul lui Emi Pian a mărturisit de ce a fost interlopul omorât, de fapt: „Poliția Română e șmecheră”

La scurt timp după moartea cunoscutului interlop Emi Pian (Florin Mototolea), vărul acestuia a dezvăluit prin intermediul unui video postat pe YouTube de la ce a pornit scandalul care a dus la decesul acestuia, de fapt! Detaliile sunt uluitoare!

De ce a murit Emi Pian (Florin Mototolea), de fapt

Florin Mototolea, cunoscut și ca Emi Pian, a fost liderul clanului Duduianu până în noaptea de luni, când un scandal iscat între clanuri rivale a degenerat și bărbatul a fost înjunghiat. Ulterior, acesta a fost dus de urgență la spital, dar medicii nu au putut să-i salveze viața.

De la ce a pornit scandalul ce a dus la uciderea lui Emi Pian, de fapt

Incidentul s-a petrecut pe o stradă din Giulești și totul ar fi pornit de la niște nemulțumiri apărute după un joc de barbut. Membrii celor două clanuri interlope s-au luat la bătaie și nu a mai durat mult până ce Emi Pian a fost atacat și a murit, ceva timp mai târziu, la spital.

citește și: Ultima imagine cu Emi Pian, cu câteva ore înainte de deces! Cum și cu cine s-a pozat

Ciprian Napy din clanul Rinu este bărbatul care a recunoscut că l-a înjunghiat pe Emi Pian. Acesta nu a negat crima, dar a susținut în fața anchetatorilor faptul că a fost în legitimă apărare.

citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Emi Pian! Mulți se tem de tânăra Izabela Mădălina

Ulterior s-a aflat adevărul despre moartea lui Emi Pian (Florin Mototolea), liderul clanului Duduianu. Cel care a oferit răspuns la numeroasele întrebări apărute după incident a fost chiar vărul interlopului, George Pian, prin intermediul unui video postat chiar de el pe YouTube.

„A pornit de la o glumă”. Vărul lui Emi Pian a mărturisit de ce a fost interlopul omorât, de fapt: „Poliția Română e șmecheră”

De ce a murit Emi Pian (Florin Mototolea), de fapt

„Bă, azi sunt un pic suparat și vreau să vă spun despre lumea asta, despre oamenii ăștia care se cred șmecheri în România. Cine mai e șmecher în ziua de azi? Care mai face pe șmecherul în ziua de azi? Mafiot, interlop, cămătar, cine mai e în ziua de azi? În ziua de azi dacă dai o palmă la unul te duci la pușcărie (...). Poliția Română e șmecheră. Toți șmecherii de lângă mine au făcut pușcărie, și-au dat seama că nu mai merge așa și s-au apucat de altceva (...). Am văzut foarte multe comentarii, chiar nu vă înțeleg de ce doriți moartea la oameni.

citește și: Ispita Bianca Pop de la Insula iubirii se teme să meargă la înmormântarea lui Emi Pian! Motivul e uluitor: „Dacă se întâmplă ceva cu mine, aia e”

Sunt niște lucruri și niște chestii care mă deranjează. Doar voiam să vă spun despre viața asta de interlop, de care ziceți voi (...). Dacă cineva se mai simte șmecher în ziua de azi și se mai crede mafiot, să sune singur la 112. Cine mai dă, mă frate, în ziua de azi un pumn? (...) Se mai găsește un nebun, uite, cum a fost problema asta, cu incidentul ăsta. Un copil, un nebun, care trebuia să stea la Spitalul 9, și a făcut această nenorocire. În rest nu mai sunt interlopi, nu mai sunt șmecheri, atât am vrut să vă spun”.

citește și: Testamentul lui Emi Pian, detaliu terifiant! Cine preia șefia clanului Duduianu: „ Răzbunarea va fi mare și cruntă”

Emi Pian e vărul meu dar, fiind mai mare, cam de-o seamă cu tata, eu îi spun unchi. N-a pornit nici o belea de la nici un fel de barbut. Nu se juca barbut în casa aia, se juca poker. N-a fost vorba de nici o sumă de 300.000 euro. Toată beleaua s-a pornit de la o glumă. S-a făcut o glumă mai aiurea și asta a fost toată discuția. De aici a pornit toată cearta”, a mai dezvăluit George Pian, prin intermediul unui vlog postat pe YouTube.

Recomandari