Antena Căutare

VIDEO! Niciun miting fara bataie intre sindicalisti si jandarmi

Niciun miting fara bataie. A devenit o regula ca sindicalistii sa se lupte cu jandarmii care-i pazesc. Nici astazi, la marsul organizat de Blocul National Sindical, nu a fost liniste. Campul de bataie a fost ministerul Agriculturii. In rest,cei 10 mii de sindicalisti au protestat ordonat. Mai ales ca politia a scos pe teren cele mai bune sisteme de supraveghere video de care dispune. Fiecare participant poate fi de acum identificat.

Gardurile montate de jandarmi i-au enervat pe sindicalistii veniti sa protesteze in fata Ministerului Agriculturii.

Liderii BNS au incheiat protestul mai devreme decat era programat. Mai ales ca politia i-a filmat pas cu pas pe protestatari. Chiar secretarul de stat de la Interne, Dan Fatuloiu, a venit in Piata Victoriei sa vada cu ochii lui daca sistemul de monitorizare functioneaza.

Decizia de montorizare a participantilor la miting a venit dupa ce saptamana trecuta politistii n-au respectat autorizatia data si au ajuns sa protesteze sub geamurile Palatului Cotroceni. Presedintele Traian Basescu a cerut sa vada un raport in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii despre incidentele de atunci. Astazi insa manifestantii au respectat traseul stabilit.

Cei 10 mii de sindicalisti au plecat din fata Guvernului si au mers spre Calea Victoriei. S-au oprit la Ministerul Econnomiei pentru cateva minute, dupa care si-au continuat marsul catre Ministerul Muncii si cel de Interne.

Protestele din ultima saptamana au fost organizate de fiecare sindicat in parte. Peste o saptamana, adica joia viitoare, toate si-au dat din nou intalnire in fata guvernului.

VIDEO! Bacau: Doi elevi s-au batut sub privirile profesoarei... Medicii de la Grigore Alexandrescu au operat cel mai grav caz de scolioza din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x