Antena Căutare

VIDEO! Senatorul PSD Nicolae Moga, jefuit in plina zi

Senatorul PSD Nicolae Moga a ramas fara legitimatia de serviciu, cardurile bancare si 300 de lei, dupa ce persoane necunoscute au spart masina soferului sau. Bunurile erau lasate pe bancheta, la vedere, iar hotii au profitat de lipsa soferului si au dat lovitura.

Autoturismul din care au fost sustrase bunurile senatorului, un Renault Megane, era parcat in zona centrala a orasului. Furtul a fost comis joi dupa-amiaza.

Din primele cercetari, se pare ca faptasii au profitat de faptul ca soferul a plecat, pentru cateva minute, de la masina si au spart geamul de la una dintre portiere furand tot ce au gasit pe bancheta.

Politistii sunt optimisti cu privire la prinderea faptasilor. Acestia au intrat in posesia unor imagini surprinse de o camera de supraveghere din apropierea locului in care s-a petrecut furtul si fac cercetari pentru identificarea suspectilor.

Senatorul Nicolae Moga nu a dorit sa comenteze incidentul.

VIDEO! Turisti, atrasi in capcana in Bucuresti... VIDEO! Vantu si Luca au glumit in instanta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x