Căutare Live

VIDEO! Un nou caz stârnește revoltă în România: Infirmiere filmate în timp ce scuipă seminte lângă un pacient cu arsuri grave

Un nou caz, cu angajati ai Spitalului Judetean de Urgentã Vaslui care nu-si fac treaba, a fost semnalat de cititorii publicației locale vremeanoua.ro.

Un nou caz, cu angajati ai Spitalului Judetean de Urgentã Vaslui care nu-si fac treaba, a fost semnalat de cititorii publicației locale vremeanoua.ro.

Video-ul în care douã infirmiere sunt surprinse spargând seminte, în timp ce un tânãr cu arsuri grave la picioare se roagã de ele sã fie dus în salon a fost primit la redacția site-ului citat, care l-a făcut public. “N-am pãtit asa ceva de când sunt eu”, le-a spus pacientul celor douã femei.

Impasibile, angajatele SJU Vaslui îsi vãd în continuare de activitatea cu semințe., relatează sursa citată. Aceeași publicație mai scrie că în ultimii ani, salariile angajatilor spitalului s-au dublat, o infirmierã ajungând sã câstige chiar si la 3000 de lei lunar.

Rudele bãrbatului ajuns la spital cu arsuri grave spun cã au fost nevoite sã astepte câteva zeci de minute pânã acesta a fost dus în salon. “Am asteptat vreo 15-20 de minute pânã i-au adus pijamalele. S-a schimbat, iar dupã aia infirmierele si-au reluat activitatea de a mânca seminte. Pe cât de profesionist s-au purtat medicii si asistentele de la Urgente, pe atât de urât s-au purtat cele douã infirmiere”, ne-au declarat rudele pacientului.

ULTIMA ORĂ! Iarna se întoarce: Avertizări COD GALBEN de viscol pentru 16 judeţe... Enunț aberant în manualul de clasa a patra! "O fetiță a plâns toată ziua când a citit ce temă are de făcut..."...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri