Antena Căutare

Ziua de joi e plină de surprize pentru zodii! Unii ies azi învingători, în timp ce alții se vor chinui! Pe tine ce te așteaptă?

Perioada sărbătorilor se apropie cu pași repezi și astrele au decis deja că unele zodii vor avea o zi de joi plină de surprize! Pe tine te așteaptă norocul sau lacrimile amare?

Perioada sărbătorilor se apropie cu pași repezi și astrele au decis deja că unele zodii vor avea o zi de joi plină de surprize! Pe tine te așteaptă norocul sau lacrimile amare?

Capricornii vor avea o atmosferă mult mai caldă în relaţia de cuplu, Venus o să îi ajute să fie fericiţi. Vor scăpa de situaţiile neplăcute şi îşi vor canaliza toată atenţia pe familie, casă, mai ales acum, în perioada sărbătorilor.

Gemenii vor face astăzi cumpărături, vor pune casa la punct, vor termina curăţenia şi amenajările interioare.

Racii vor primi un semn de atenţie din partea unui admirator. Poate fi vorba despre un buchet de flori sau o bijuterie.

Este posibil ca Leii să cheltuie mai mult decât şi-au propus, dar dorinţa de a-i vedea pe ceilalţi fericiţi e mai puternică decât orice calcul.

Fecioarele vor avea parte de o întâlnire cu o persoană specială de care îi leagă nişte amintiri frumoase.

Balanţele sunt foarte ataşate de partenerul de viaţă în această perioadă, aşa că se gândesc la un cadou perfect pentru a le demonstra iubirea.

Inima îi va îndemna pe Scorpion să ierte o persoană care le-a greşit, chiar şi intenţionat. Aşadar, se pare că au trecut la un plan superior de înţelegere a firii umane.

Veste cumplită pentru românii! Prețul apartamentelor începe să crească! Ce se întâmplă cu programul „Prima casă”... Carnagiu pe o șosea din Iași. După ciocnirea a două mașini în trafic, șase oameni au fost grav răniți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x