Antena Căutare

ALERTĂ LA FCSB! Gigi Becali a dat afară încă un jucător folosit titular cu Dinamo: ”Nu mai joacă niciodată la noi!”

Gigi Becali nu a uitat evoluția slabă a unor titulari din meciul cu Dinamo și a început să taie în carne vie. Dacă zilele lui Andrei Vlad în poartă sunt numărate după venirea lui Cristi Bălgrădean, un alt titular din derby a avut mult mai mult de suferit. Folosit pe bandă dreaptă a apărării în locul lui Benzar, Gabi Enache a fost din nou un dezastru, iar ieri a plătit scump.

Fundaşul dreapta adus de la Astra în 2016 l-a enervat atât de tare pe Gigi Becali încât nu a mai făcut deplasarea la Roma. În aceste condiții, Nicolae Dică a rămas cu un singur fundaş dreapta de meserie în lot pentru meciul cu Lazio din Europa League: Romario Benzar. Gabi Enache a fost criticat dur de Gigi Becali după derby-ul cu Dinamo, iar apărătorul nici măcar nu a mai făcut deplasarea la Roma.

”Eu nu-l mai ţin în lot pe Enache. Nu poate să dea gol cu latul din 5 metri. Rămâne la echipă, îi plătesc salariul, dar nu mai joacă niciodată la noi”, a tunat Becali duminică.

Ce urmează pentru jucător ? Mai mult ca sigur, Gabriel Enache va urma calea altor jucători excluși de la FCSB în ultimii ani și se va pregăti cu echipa a doua a clubului, ce activează în Liga 3.

Cel mai slab jucător al vicecampioanei în ultimul an, fundaşul dreapta a fost trecut pe banca de rezerve odată cu aducerea lui Romario Benzar, om de naţională.

Enache a intrat pe lista neagră a lui Becali încă din 2017. După un meci cu Viitorul, pierdut de FCSB cu 0-1, Becali îi promitea lui Enache cu nu va mai prinde echipa. Între timp, plecarea lui Pleașcă și accidentările lui Benzar l-au salvat pe jucătorul de 27 de ani.

M-am enervat atât de mult că i-am trimis mesaj lui Mihai Stoica. Atât de tare m-am enervat pe ăla, pe Enache...numai mingi lungi, n-a urcat nici măcar o dată. El e supărat, Enache, că de ce a venit Benzar. <Ce, mă bagaţi pe mine acum când nu îl bagaţi pe Benzar?>. Cam aşa ceva a zis. Pai lasă că o să stai tu la echipa a 2-a, la Liga a 3-a, şi o să vină Pleaşcă rezerva lui Benzar.”, spunea Becali în septembrie 2017.

Pentru FCSB urmează un meci extrem de important, joi, de la ora 20:00, cu Lazio Roma, în returul 16-imilor Europa League. În tur, bucureștenii s-au impus cu 1-0 pe Arena Națională.

BREAKING NEWS! Condamnări-ȘOC în lumea fotbalului românesc. Frații Becali se întorc la închisoare... Se împlinesc 5 ani de la memorabilul Steaua - Ajax 2-0, din Europa League! Câte s-au schimbat într-o jumătate de deceniu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x