Antena Căutare

Andrei Anghel s-a calificat în semnifinale la 50 de m spate. De la ce oră poate fi urmărită proba, exclusiv în AntenaPLAY

Înotătorul Andrei Anghel s-a calificat, sâmbătă dimineaţă, 29 iulie, în semifinalele probei de 50 m spate, la Campionatul Mondial de nataţie de la Fukuoka. Cursa lui va putea fi urmărită live și exclusiv în AntenaPLAY, în sesiunea de la 15:11 (ora României).

andrei anghel
Andrei Anghel s-a calificat în semnifinale la 50 de m spate. | Profimedia

Andrei Anghel a obținut în această dimineață calificarea în semifinalele de la Campionatul Mondial de nataţie. Elevul antrenorului Marius Anghel a înotat în seria a şasea şi a parcurs cei 50 de metri în 24,86 secunde, timp care i-a asigurat locul în penultimul act al probei, informează news.ro.

Citește și: Prima reacție a lui David Popovici după ce s-a clasat pe locul 6 în Finala 100 m liber la CM de la Fukuoka. Ce a transmis

Andrei Anghel s-a calificat în semnifinale la 50 de m spate. De la ce oră îl puteți urmări pe înotătorul român la Campionatul Mondial de natație

Per total, timpul lui Andrei Anghel a fost al nouăllea din serii. Semifinalele au loc tot sâmbătă, la 15:06 şi 15:11. Românul va concura în a doua semifinală, de pe culoarul 2, la 15:11 ora României.

Anghel s-a clasat pe poziția 34 în seriile probei de 100 m spate de la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka, cu un timp de 55.77 secunde, aproape de cel mai bun timp al său. Nu a ajuns însă în semifinale sau finală.

Urmează însă proba lui forte, 50 m spate: „E proba mea, sunt mai stăpân pe pe ce se întâmplă în jurul meu”, a explicat el pentru gsp.ro.

Iată programul probei de 50 m spate din cadrul Campionatelor Mondiale de Înot de la Fukuoka 2023. Competiția se vede live și exclusiv în AntenaPLAY.

Serii – 29 iulie, de la 05:05

Semifinale – 29 iulie, de la ora 15:06, respectiv 15:11

Finală – 30 iulie, de la ora 14:02

Citește și: VIDEO » Andrei Anghel 50 de metri spate serii

Cine este înotătorul român Andrei Anghel

Andrei Anghel este campion național în 2022 în proba de 100 m spate. Tânărul înotător a recunoscut că nu i-a fost deloc uşor la începutul antrenamentelor de înot: „O săptămână a fost o dragoste foarte mare, că eram cu colacul, apoi se iniţia un divorţ, după două săptămâni. Îmi era foarte frică, aveam nişte exerciţii fără colac, de acelea fugeam, începeam să plâng", a povestit Andrei Anghel pentru Antena Sport.

Cum arăta Cătălin Preda când era în juriul „Splash! Vedete la apă”. Sportivul este noul vicecampion mondial la sărituri ... Andrei Anghel, locul 10 în semifinalele CM de la Fukuoka, la proba 50 de m spate. Ce timp a scos românul VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x