Antena Căutare

Argesul ramane pe podium / Chindia Targoviste - FC Arges 2-2

Chindia si FC Arges au remizat 2-2 la Targoviste intr-un meci contand pentru etapa a treia a seriei Vest a Ligii a doua.

Derby-ul celei de-a treia etape s-a desfasurat la Targoviste si a fost transmis in direct de GSP TV. Chindia din localitate a primit replica celor de la FC Arges, iar aceasta a fost una extrem de palida in prima repriza.

Lansarile in adancime au fost arma cu care jucatorii lui Silviu Dumitrescu au invins apararea pitesteana, care nu s-a sincronizat la aproape nicio iesire la offisde. Asa s-a intamplat in minutul 17, cand Dobre, scapat singur, l-a depasit din preluare pe Croitoru si a deschis scorul, pentru ca el sa fie imitat de Verdes. 2-0 dupa o jumatate de ora de joc si era clar pentru toata lumea ca cele 3 puncte vor ramane la gazde.

Nu a fost de acord Rover Carstea, care a redus din handicap cu 7 minute inainte de finalul primei reprize reluand cu capul din 6 metri o centrare a lui Briceag.


Dupa pauza, celalalt Dumitrescu (Viorel) a descoperit ca Rauta e inchizator, nu mijlocas de banda (desi a avut tot sezonul trecut la dispozitie pentru a-si da seama de acest lucru) si l-a introdus pe Alin Popa, titularul obisnuit al postului. In ciuda acestei schimbari, tot gazdele au fost cele care au atacat, dar presiunea lor nu s-a concretizat pe tabela.

Minutul 85 a adus si egalarea oaspetilor. O pasa filtranta a lui Ivanica l-a gasit in careu pe Rover Carstea iar decarul pitestean a marcat cu un sut la coltul scurt, nu inainte sa se descotoroseasca de fundasii echipei patronate de Gica Popescu.
In urma acestui egal, Argesul acumuleaza 7 puncte si egaleaza Gloria Bistrita in clasament, ardelenii impunandu-se la Deva cu un categoric 4-0.
foto: gsp.ro

Rover Carstea e golgheterul ligii secunde. Il vrei la Steaua?... CM Atletism: Usain Bolt, un nou record mondial alaturi de stafeta Jamaicai in proba de 4x100 metri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x