Antena Căutare

Atletico Madrid a castigat Europa League, dupa 3-0 cu Bilbao

Atletico Madrid invins-o pe Bilbao, 3-0, si a reusit, pe National Arena, sa-si treaca in palmares al doilea trofeu Europa League din istorie, dupa cel din 2010.

Ros-albi-albastrii s-au simtit ca acasa la Bucuresti, iar in prima repriza parca l-au avut pe Einstein la finalizare. Falcao a reusit o "dubla" cu executii de geniu si si-a adus echipa in avantaj la pauza, 2-0.

In repriza secunda, Bielsa a mutat ofensiv si si-a indemnat baietii s-o ia cu asalt pe Atletico. Insa stralucirea din acest sezon a lui Bilbao nu a avut mandat si in finala. Ghinionisti la finalizare, Ibai Gomez campionul ratarilor, bascii nu au reusit sa-l oblige pe Courtois sa scoata mingea din plasa nici macar o data.

Fotbalul pedepseste si in finale, iar Diego a incercat sa eclipseze golurile lui Falcao. Brazilianul a driblat tot ce a avut in cale, a intrat in careu, a sutat pentru 3-0 si a izbucnit in lacrimi. Lacrimi de fericire.

CITESTE mai multe in Gazeta Sporturilor!

Foto: Intactimages / EPA

FOTO! Cainii raman in lupta pentru titlu: Vointa Sibiu - Dinamo 0-1... Suporterii englezi s-au deghizat in strumfi la un meci al favoritilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x