Antena Căutare

Baietii lui Raducioiu au reusit inca o victorie impotriva reprezentativei Moldovei! Romania U15-Moldova U15 s-a terminat 2-1!

Elevii lui Florin Raducioiu de la nationala sub 15 ani au invins reprezentativa Moldovei cu 3-1. Ianis Hagi a reusit primul gol la nationala si s-a bucurat exact ca tatal sau la Mondialul din 1994.  Meciul revansei este astazi la GSP TV, de la ora 15:00.

UPDATE : Meciul s-a terminat cu scorul de 2 la 1 pentru elevii lui Florin Raducioiu, si scorul total de 5-2 in cele doua intalniri de la Galati.

La sfarsitul primei reprize, Romania-Moldova 2-0. Au marcat Andrei Ciobanu ( minutul 33) si Florin Coman ( minutu 38)

Ianis Hagi este modest: ,, Sunt departe mai am mult pana sa il ajung pe tata'', a declarat pustiul care a mostenit talentul marelui fotbalist Gheorghe Hagi.

Romanii au invins in primul meci, dar moldovenii sunt hotarati sa isi ia revansa la Galati. Urmariti meciul Romania U15-Moldova U15, in direct la GSP TV, astazi de la ora 15:00!

Vezi aici liveVIDEO!

Ajaccio este echipa de la care Mutu se va retrage din fotbal! Vezi care a fost cea mai grava accidentare din cariera ata... S-au epuizat biletele pentru Romania-Olanda! Romanii vor sa doboare recordul de asistenta pe Arena Nationala!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x