Antena Căutare

Barcelona a castigat Cupa Spaniei: 3-0 vs Bilbao

Antrenorul Pep Guardiola s-a despartit de FC Barcelona cu o victorie: dupa 3-0 contra lui Atletic Bilbao, catalanii au castigat Cupa Spaniei, al 14-lea trofeu (din 19 posibile) cucerit sub comanda lui Guardiola.

Golurile Barcelonei au fost marcate de Pedro (o "dubla") si Messi - argentinianul a incheiat stagiunea cu un record greu de egalat: a marcat 73 de goluri, in toate competitiile.

Pep Guardiola: "Sunt convins ca las clubul in conditii bune, pentru ca acest grup de jucatori poate progresa, cu alte idei si o alta conceptie. Eu nu am inventat nimic si sunt mandru ca am trecut prin viata acestei echipe in acesti 4 ani in care am castigat 14 trofee - o performanta greu de realizat. Ar fi fost imposibil sa avem aceste succese fara Messi; nu stiu daca el poate fi ajutat in vreun fel anume (de antrenor), pentru ca este atat de special si in mod cert cel mai bun fotbalist cu care am lucrat".

In sezonul viitor, Barcelona va fi antrenata de Tito Vilanova.

Foto: EPA/Intact Images

VIDEO! Lucian Bute a pierdut centura IBF dupa cinci runde cu Froch, prin KO tehnic... Camelia Potec, locul 4 in proba de 1.500 de metri, la CE de natatie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x