Gigi Becali, anunț BOMBĂ! Motivul pentru care s-ar putea retrage din fotbal! „Nu mă aliniez la ideile lui Satan”

Gigi Becali a spus că se va retrage din fotbal dacă UEFA îl va obliga să facă o echipă feminină la FCSB – cerință pe care el o consideră „împotriva lui Dumnezeu”.

Gigi Becali a spus că se va retrage din fotbal dacă UEFA îl va obliga să facă o echipă feminină la FCSB – cerință pe care el o consideră „împotriva lui Dumnezeu”.

„Mă retrag din fotbal (dacă UEFA îl obligă să înființese o echipă feminină de fotbal, n.r.). Cum adică? Faci lucruri împotriva lui Dumnezeu? Mai fac şi eu păcatele mele, unele lucruri, de idolatrie, mai am... Dar lucru nefiresc nu fac. Asta-i aliniere la ideile lui Satan. Femeile pot juca handbal, baschet, dar cum să joace femeia fotbal? Ce e aia să joace femeia fotbal?”, a spus Gigi Becali.

Din punctul său de vedere, femeile „au fost făcute de Dumnezeu” ca să atragă bărbații, „din bărbat și pentru bărbat”, potrivit News.ro.

„Femeia a fost făcută de Dumnezeu din bărbat şi pentru bărbat. Ea a fost făcută frumoasă, formele ei te atrag, ea a fost făcută să fie atras bărbatul de ea. Atunci noi batjocorim formele femeii, pe care le-a făcut Dumnezeu ca să-l atragă pe bărbat. Noi o schimonosim pe femeie dacă o punem să joace fotbal. Ca şi cum o pui pe femeie să facă box. Iar o schimonosim pe femeie. Handbalul e frumos, baschetul e frumos, voleiul e frumos. numai că fotbalul şi boxul o schimonosesc pe femeie”, a continuat Gigi Becali.

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Strugurii îngrașă? Beneficii și calorii pentru aceste fructe de toamnă
Strugurii se găsesc sub mai multe forme și culori. Există struguri roșii, verzi și mov, struguri fără semințe. SE pot consuma sub formă de jeleu de struguri, gem de struguri și suc de struguri, stafide, sau vin. Prima viță de vie a fost cultivată în urmă cu mai bine de 8 000 de ani în Orientul Mijlociu. O întrebare care este extrem de populară e legată de faptul dacă strugurii îngrașă sau nu.
Catine.ro
Ultimele știri