Antena Căutare

Bianca Andreescu a abandonat în meciul cu Karolina Pliskova. A avut nevoie de îngrijiri medicale

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu a abandonat în meciul cu Karolina Pliskova, după ce adversara ei a câştigat primul set cu 6-3, miercuri, în Grupa Violet a Turneului Campioanelor la tenis.

Bianca Andreescu, în vârstă de 19 ani, numărul patru mondial, care a avut probleme medicale şi în primul său meci, pierdut în faţa Simonei Halep, a primit îngrijiri şi miercuri la genunchiul stâng, renunţând să mai joace după 51 de minute.

Pliskova, în vârstă de 27 ani, numărul doi mondial, fusese învinsă de Bianca Andreescu în sferturi la Toronto anul acesta, cu 6-0, 2-6, 6-4.

Bianca Andreescu nu mai are nicio şansă de calificare în semifinale, chiar dacă ar putea juca vineri, în ultimul meci, contra ucrainencei Elina Svitolina.

Svitolina, deţinătoarea trofeului, s-a calificat, miercuri, în semifinale, după 7-5, 6-3 cu Simona Halep.

A doua jucătoare calificată din Grupa Violet de la găzduit de Shenzhen (China), se va decide vineri, în urma meciului dintre Halep şi Pliskova. Halep conduce cu 7-3 în meciurile directe, fiecare jucătoare câştigând un meci anul acesta, Simona în Cehia, în Fed Cup, iar Karolina în semifinale la Miami.

Simona Halep - Elina Svitolina 5-7, 3-6. Svitolina e sinceră: ”Mă așteptam să fie o partidă grea”... Academica Clinceni s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după 2-0, cu FC Botoşani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x