Căutare Live

Biletul Zilei din Liga 1! Concordia-Sepsi și Dinamo Astra ne triplează miza

Biletul Zilei din Liga 1! Debut încărcat al etapei a 8-a din Liga 1. Două meciuri se joacă azi, de la tradiționalele deja ore 18:00 și 21:00, la Chiajna și la București. Aici ajung azi Sepsi și Astra pentru a înfrunta Concordia și Dinamo. Cele două dueluri vor lupta pentru a ne tripla investiția.

Biletul Zilei din Liga 1! Debut încărcat al etapei a 8-a din Liga 1. Două meciuri se joacă azi, de la tradiționalele deja ore 18:00 și 21:00, la Chiajna și la București. Aici ajung azi Sepsi Sfântu Gheorghe și Astra pentru a înfrunta Concordia și Dinamo. Cele două dueluri vor lupta pentru a ne tripla investiția.

Biletul Zilei din Liga 1! În urmă cu ceva mai mult de două săptămâni, Biletul ”Liga 1” era câștigător, oferind o cotă excelentă la meciurile FC Botoșani - Sepsi Sfântu Gheorghe și FC Voluntari - ”U” Craiova. Am mizat atunci pe puține goluri la primul meci și pe o victorie a Craiovei. A fost 0-0 și 1-5.

Biletul Zilei din Liga 1! Azi, într-o zi de vineri plină, ne îndreptăm atenția către Chiajna și ”Ștefan cel Mare”. De la ora 18:00, Concordia primește vizita celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Vom avea un duel între o echipă în groapă, trupa lui Ionuț Badea, și o echipă Sepsi aflată în obiectiv: zona playoff. Concordia vine după două eșecuri cu 0-3. Dincolo, Sepsi are un singur eșec în ultimele 6 etape, un 0-2 pe Arena Națională cu FCSB. A fost o înfrângere nemeritată, venită pe fondul norocul pentru echipa lui Dică.

La meciul Concordia - Sepsi Sf. Gheorghe am decis să mergem pe mâna oaspeților. Nu ne avântăm cu un solist, ci cu o dublă de siguranță.

Biletul Zilei din Liga 1! Apoi, de la 21:00 ne mutăm în ”Groapă”, acolo unde Dinamo încearcă să se revanșeze față de fani în fața celor de la Astra. După ce l-a demis pe Marius Măldărășanu, neînvins în 7 runde, Astra se prezintă la București cu SMURD-ul Gigi Mulțescu pe bancă. Astralii nu au mai pierdut cu Dinamo, în capitală, de pe 20 aprilie 2014, adică de 4 ani, perioadă în care am asistat la 7 meciuri între cele două echipe.

În ultimele 5 meciuri jucate de cele două în București am avut următoarele scoruri: 1-1,1-1, 2-2, 1-4 și 2-1. Și azi, dată fiind apărarea catastrofală a lui Dinamo și atacul bun al Astrei, care a marcat în toate deplasările din acest sezon, vom miza pe un ”GG” care pare a avea șanse.

Biletul Zilei din Liga 1:

  • 18:00 Concordia - Sepsi x2 - cotă 1,50
  • 21:00 Dinamo - Astra GG - cotă 1,95
  • Cotă finală: 2,92
7 MAI 1986. IMPOSIBILUL POSIBIL: Cum a jucat Steaua, în 111 zile, cu FC Barcelona și Real Madrid!!!... Revista presei sportive, 14.09.2018: Florin Bratu, aproape de demitere; CFR surclasează deja FCSB; Messi, record istori...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri