Antena Căutare

Biletul Zilei din Liga 1! Concordia-Sepsi și Dinamo Astra ne triplează miza

Biletul Zilei din Liga 1! Debut încărcat al etapei a 8-a din Liga 1. Două meciuri se joacă azi, de la tradiționalele deja ore 18:00 și 21:00, la Chiajna și la București. Aici ajung azi Sepsi și Astra pentru a înfrunta Concordia și Dinamo. Cele două dueluri vor lupta pentru a ne tripla investiția.

Biletul Zilei din Liga 1! Debut încărcat al etapei a 8-a din Liga 1. Două meciuri se joacă azi, de la tradiționalele deja ore 18:00 și 21:00, la Chiajna și la București. Aici ajung azi Sepsi Sfântu Gheorghe și Astra pentru a înfrunta Concordia și Dinamo. Cele două dueluri vor lupta pentru a ne tripla investiția.

Biletul Zilei din Liga 1! În urmă cu ceva mai mult de două săptămâni, Biletul ”Liga 1” era câștigător, oferind o cotă excelentă la meciurile FC Botoșani - Sepsi Sfântu Gheorghe și FC Voluntari - ”U” Craiova. Am mizat atunci pe puține goluri la primul meci și pe o victorie a Craiovei. A fost 0-0 și 1-5.

Biletul Zilei din Liga 1! Azi, într-o zi de vineri plină, ne îndreptăm atenția către Chiajna și ”Ștefan cel Mare”. De la ora 18:00, Concordia primește vizita celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Vom avea un duel între o echipă în groapă, trupa lui Ionuț Badea, și o echipă Sepsi aflată în obiectiv: zona playoff. Concordia vine după două eșecuri cu 0-3. Dincolo, Sepsi are un singur eșec în ultimele 6 etape, un 0-2 pe Arena Națională cu FCSB. A fost o înfrângere nemeritată, venită pe fondul norocul pentru echipa lui Dică.

La meciul Concordia - Sepsi Sf. Gheorghe am decis să mergem pe mâna oaspeților. Nu ne avântăm cu un solist, ci cu o dublă de siguranță.

Biletul Zilei din Liga 1! Apoi, de la 21:00 ne mutăm în ”Groapă”, acolo unde Dinamo încearcă să se revanșeze față de fani în fața celor de la Astra. După ce l-a demis pe Marius Măldărășanu, neînvins în 7 runde, Astra se prezintă la București cu SMURD-ul Gigi Mulțescu pe bancă. Astralii nu au mai pierdut cu Dinamo, în capitală, de pe 20 aprilie 2014, adică de 4 ani, perioadă în care am asistat la 7 meciuri între cele două echipe.

În ultimele 5 meciuri jucate de cele două în București am avut următoarele scoruri: 1-1,1-1, 2-2, 1-4 și 2-1. Și azi, dată fiind apărarea catastrofală a lui Dinamo și atacul bun al Astrei, care a marcat în toate deplasările din acest sezon, vom miza pe un ”GG” care pare a avea șanse.

Biletul Zilei din Liga 1:

  • 18:00 Concordia - Sepsi x2 - cotă 1,50
  • 21:00 Dinamo - Astra GG - cotă 1,95
  • Cotă finală: 2,92
Viitorul - AFC Hermannstadt LIVE VIDEO ONLINE... Revista presei sportive, 14.09.2018: Florin Bratu, aproape de demitere; CFR surclasează deja FCSB; Messi, record istori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x