Antena Căutare

China îl invită pe Mesut Özil (Arsenal) să meargă la Xinjiang

Autorităţile chineze i-au sugerat lui Mesut Özil să meargă la Xinjiang, după ce jucătorul german de la Arsenal a postat un mesaj lung în care era condamnată represiunea Chinei asupra minorităţii musulmane din Xinjang.

"Dacă domnul Ozil are ocazia, am fi fericiţi ca el să meargă la Xinjiang pentru a vedea care este situaţia", a declarat un purtător de cuvânt al diplomaţiei chineze, Geng Shuang, care a apreciat că fotbalistul de origine turcă a fost înşelat de "informaţii false".

Ozil a postat, vineri, pe reţelele de socializare, un mesaj lung în care era condamnată represiunea Chinei asupra minorităţii musulmane din Xinjang şi ţările musulmane erau criticate pentru că nu iau atitudine.

Sâmbătă, Arsernal Londra a notat, într-un comunicat, să se delimitează de opiniile lui Ozil, precizând că a fost mereu un club apolitic.

Sursa : news.ro

Articolul continuă după reclamă
Mark van Bommel a fost demis de la PSV Eindhoven... Antrenorul Vanderlei Luxemburgo revine la Palmeiras...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x