Antena Căutare

David Popovici nu vrea să știe câți bani face. Cine se ocupă de finanțele lui și de ce refuză să afle ce premii câștigă

David Popovici spune că nu are habar de banii care îi intră în cont și nici nu ar vrea să afle sumele. De ce îi este teamă campionului să afle câți bani are.

colaj foto David Popovici Galerie
David Popovici spune că nu are habar de banii care îi intră în cont și nici nu ar vrea să afle sumele. De ce îi este teamă campionului. | Profimedia

David Popovici este campion mondial la înot și primit o mulțime de premii și bonusuri în bani, dar cu toate acestea, el spune că nu este interesat de partea financiară.

În vârstă de doar 18 ani, David Popovici este cel mai bun sportiv român al anului trecut şi cel mai bun înotător al lumii în 2022. Luna aceasta a câștigat calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024, după ce a câștigat medalia de aur la 100 de metri liber în cadrul Campionatului Național de natație de la Otopeni. Se apropie cu pași repezi de Bacalaureat și spune că face meditații pentru examenul maturității.

Sumele de bani pe care le face David Popovici din sport. Campionul mondial nu se declară interesat de sume

David Popovici activează în acest sport de la o vârstă fragedă, așa că mereu s-a hrănit cu medaliile pe care le câștiga competițiile la care lua parte. Fiind și minor până anul acesta, David nu a avut bannii pe mână și spune că nici nu ar vrea să-i aibă curând, cu toate că este conștient că trebuie să dea piept și cu viața de adult.

David Popovici, anunț surprinzător la scurt timp după ce a fost desemnat cel mai bun înotător din lume. Ce priorități are acum

„Există şi bogăţie de natură financiară, dar nu văd cum m-ar ajuta vreodată real. Consider că bogăţia vine atunci când te simţi bine, când eşti liniştit, când ai un simţ al siguranţei. Cred că banii te ajută atunci când reuşeşti să fii suficient de comod financiar. Sunt convins că ceea ce depăşeşte un prag poate strica la un moment dat, asta e filosofia mea”, a spus David Popovici.

Potrivit Playsport, David Popovici ar avea un salariu lunar de 7.000 de euro, plătit de CS Dinamo, club la care este legitimat de un an și jumătate. Anterior, a concurat pentru CSA Steaua. De asemenea, el a mai fost remunerat cu un milion de lei (aproximativ 200.000 €) de premierul Nicolae Ciucă în urma performanțelor obținute anul trecut la concursurile la care a luat parte.

Cine se ocupă de finanțele lui David Popovici

În cadrul unui interviu pentru Click! David Popovici a vorbit despre performanțele sale și parteneriatele de care are parte în prezent. De asemenea, el a fost întrebat și de sumele pe care le deține, însă spune că nu prea este interesat de partea financiară. Spune că nu știe câți bani are în conturi și nici nu ar vrea să afle de teamă că i s-ar putea „urca la cap”. Tatăl său este cel care îi administrează finanțele.

Imaginea simpatică cu David Popovici și Moș Crăciun de când era copil. Cadoul pe care îl mai păstrează și acum de când era mic

„Nu ştiu dacă mă credeţi, dar e adevărat, tatăl meu poate să ateste. Eu nu vreau să ştiu câţi bani fac. Eu nu vreau să ştiu câţi bani câştig pe lună, nu vreau să ştiu ce bonusuri primesc, ce premii câştig din înot, tocmai pentru că nu vreau să mă influenţeze. Nu ştiu, odată ce voi şti asta poate mi s-ar urca la cap, poate m-ar face să mă schimb în vreun fel. Tocmai de asta aleg să nu ştiu. O iau pas cu pas şi încerc să nu fug de responsabilitatea asta prea mult, pentru că în curând voi fi nevoit să ştiu şi să-mi văd de viaţa de adult”, a explicat David Popovici pentru Click!

Poți citi mai multe informații din sport pe AS.ro.

Kayla Simmons, „cea mai sexy jucătoare de volei” din lume, reacție dură după ce a fost criticată pentru bustul generos. ... (P) Naţionala, cea mai iubită echipă din România! Cum au primit jucătorii energie de la galerie în cele mai importante m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x