Antena Căutare

Dinamo - Steaua 1-2/ Ros-albastrii au ajuns la sase victorii consecutive in fata rivalilor

Steaua Bucuresti s-a impus in fata lui Dinamo cu scorul de 2-1, in Derby de Romania, intr-un meci in care ros-albastrii puteau castiga la o diferenta mult mai mare. Golurile partidei au fost inscrise de Latovlevici '5 si Fai '39 (autogol), respectiv Rotariu, in minutul 67. In minutul 69, Latovelvici a ratat o lovitura de la 11 metri.

Formatia antrenata de Laurentiu Reghecampf a inceput in forta partida, reusind sa deschida scorul dupa numai patru minute. In urma unui corner, Latovlevici a prins un voleu fantastic de la 30 de metri care l-a lasat fara replica pe Balgradean.

Campionii au dominat prima parte in care Dinamo aproape ca nu a contat in atac. Ocaziile au curs la poarta lui Balgradean, iar golul doi a picat inevitabil in minutul 39. Latovlecici l-a lansat pe Piovaccari, insa Fai a intervenit si a reluat cu capul nefericit spre poarta proprie, surprinzandu-l iesit pe Balgradean.

In repriza secunda partida s-a mai echilibrat, insa ocaziile cele mai mari le-a apartinut tot stelistilor. O bara Tanase, Nikolici de 2-3 ori singur cu portarul, Stanciu cu poarta goala, au fost doar cateva din sansele Stelei.

Contrar cursului jocului, Dinamo a redus din handicap in minutul 67, prin golul lui Rotariu, care s-a distrat cu Szukala si a finalizat elegant la coltul lung.

Doua minute mai tarziu, stelistii au primit o lovitura de la 11 metri, dupa ce Tanase a fost faultat de Rus, care l-a lovit cu palma peste fata. Latovlevici a executat penalty-ul, insa Balgradean a reusit sa respinga.

“Cainii” au dominat meciul pana la final, insa nu au reusit sa restabileasca egalitatea, chiar daca Fai sau Elton au fost aproape de 2-2.

In urma acestui succes, Steaua stabileste un nou record ajungand la sase victorii la rand in meciurile directe cu Dinamo.

Au evoluat echipele:

Dinamo Bucuresti: Balgradean - Rus, Durimel, D. Grigore, Fai - Elton, Thicot (Balint '46) - Matei, Curtean, Filip (Rotariu '46) - Thomas (Ndaw '71). Antrenor: Gheorghe Multescu.

Steaua Bucuresti: Tatarusanu - Georgievski, Szukala, Chiriches, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, Ad. Cristea (Stanciu '46), Tanase (Tatu '82) - Piovaccari (Nikolici '46). Antrenor: Laurentiu Reghecampf.


foto: gsp.ro

Usain BOLT, campion mondial la 100 m. 9.77!!!... Infrangerea din derby i-a fost fatala! Iese Multescu, intra Ciobotariu?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x