Antena Căutare

FC Santos s-a calificat in finala Campionatului Mondial al cluburilor

FC Santos este prima echipa calificata in finala Campionatului Mondial al cluburilor, competitie care se desfasoara in Japonia, dupa ce echipa braziliana a invins in prima semifinala formatia nipona Kashiwa Reysol cu scorul de 3-1.


Gazdele au dat senzatia ca pot forta o revenire, reusind sa reduca din diferenta in startul partii secunde, prin Hiroki Sakai, care l-a invins pe Rafael Cabral in urma unui corner, insa Danilo a refacut avantajul brazilienilor dintr-o lovitura libera de la aproximativ 30 de metri si a stabilit scorul final.

Kashiwa Reysol va juca in meciul pentru locul 3 cu invinsa din cealalta semifinala, care va avea loc joi, la Yokohama, intre Al-Sadd (Qatar) si FC Barcelona.

In meciul pentru locul 5, care a avut loc miercuri, mexicanii de la Monterey au invins cu 3-2 campioana Africii, Esperance Tunis.

Africanii au marcat primii, dupa jumatate de ora de joc, prin Yannick Ndjeng, dar Monterey a intors rezultatul in doar opt minute, gratie reusitelor lui Hiram Mier (39), Aldo De Nigris (44) si Jesus Zavala (47). Cu un sfert de ora inainte de final, Khaled Mouelhi a transformat un penalty pentru tunisieni, care nu au mai avut insa forta de a egala.

PSG si Dinamo Kiev, eliminate. Vezi toate clasamentele si rezultatele din Europa League!... Steaua – AEK Larnaca 3-1 / Ros-albastrii sunt in primavara europeana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x