Antena Căutare

FC Voluntari - CFR Cluj LIVE VIDEO ONLINE

FC Voluntari - CFR Cluj LIVE VIDEO. Campioana României, CFR Cluj, are parte de o deplasare destul de lejeră în runda a 4-a din Liga 1. Echipa lui Toni Conceicao joacă pe terenul celei mai slabe echipe din campionat, FC Voluntari, într-un duel care poate fi urmărit live video online

FC Voluntari - CFR Cluj LIVE VIDEO. Campioana României, CFR Cluj, are parte de o deplasare destul de lejeră în runda a 4-a din Liga 1. Echipa lui Toni Conceicao joacă pe terenul celei mai slabe echipe din campionat, FC Voluntari, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Voluntari - CFR este live video online, duminică, de la ora 18:00.

FC Voluntari - CFR Cluj LIVE VIDEO. După un început ezitant de sezon, cu două remize surprinzătoare, 1-1 cu Botoșani în Gruia și 0-0 cu Dunărea la Călărași, CFR Cluj a arătat o ușoară revenire de formă în meciul cu Concordia. Campionii s-au impus cu 2-1, însă scorul e unul mincinos, Țucudean, Mailat & co. ratând cât pentru 5 meciuri. Apoi, pentru CFR a urmat, joi, o victorie în Europa League, scor 2-0, în deplasarea cu Alashkert, din turul 3 preliminar al competiției.

FC Voluntari - CFR Cluj LIVE VIDEO. În ceea ce-i privește pe cei de la FC Voluntari, aceștia reprezintă, de departe, echipa cea mai modestă a campionatului. Cu un antrenor care nu știe ce înseamnă victoria în Liga 1, Daniel Oprița, ilfovenii par în pole-position pentru a deveni noul ”Juventus Colentina” din Liga 1. De altfel, din echipa lui Oprița chiar fac parte câțiva jucători care s-au ”scufundat” cu Juve în sezonul trecut.

FC Voluntari - CFR Cluj LIVE VIDEO. FC Voluntari este o echipă aflată într-o criză profundă încă de pe vremea lui Adrian Mutu. Trupa ilfoveană nu a mai câștigat un meci oficial în Liga 1 de pe 5 mai 2018. Dincolo, CFR Cluj se descurcă foarte bine pe teren străin. De pe 16 decembrie 2017 nu au mai pierdut feroviarii în deplasare. A fost atunci un 1-2 pe Ion Oblemenco cu CSU Craiova.

FC Voluntari - CFR Cluj LIVE VIDEO ONLINE. S-au jucat până în prezent 8 meciuri în Liga 1 între cele două echipe. CFR Cluj conduce cu 5-2 la victorii, iar un meci s-a încheiat la egalitate. În deplasare, feroviarii au un singur succes la Voluntari, obținut chiar în sezonul trecut. A fost atunci, pe 1 decembrie 2017, un 3-0 sec pentru trupa lui Dan Petrescu, prin golurile marcate de Omrani, Deac și Păun.

FC Voluntari - CFR Cluj LIVE VIDEO. Pariorii încep să facă o oarecare coadă pentru ”2 solist” la acest meci. Cota a scăzut de la 1,90 la 1,75. Probabil, până la ora meciului vom avea undeva la 1,60 pentru succesul campioanei. Gazdele sunt văzute cu o cotă de 5,50 pentru succes. Și remiza are cotă mare: 3,70

FC Voluntari - CFR Cluj LIVE VIDEO. Pentru acest meci nu putem vedea decât un ”2 solist” cât casa. Voluntari nu a arătat absolut nimic în acest sezon, iar CFR, dacă e cât de cât serioasă, ar trebui să câștige fără emoții.

Revista presei sportive, 10.08.2018: CFR, FCSB și Craiova, o victorie, o remiză și un eșec în Europa; Modric pleacă de l... Biletul Zilei 10.08.2018! Meciurile sigure de vineri ne aduc profitul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x