Antena Căutare

FIFA a anunțat lista arbitrilor pentru Campionatul Mondial din Rusia 2018! Ce se întâmplă cu Ovidiu Hațegan, cel mai bine cotat arbitru român

România ratează Campionatul Mondial din Rusia 2018 nu doar la capitolul naționalei. FIFA ne-a oferit o nouă veste proastă: Ovidiu Hațegan nu se află pe lista arbitrilor de la Cupa Mondială din această vară.

FIFA a anunțat numele celor 36 de ”centrali” și 63 de asistenți pentru Campionatul Mondial din 2018. Din păcate, Hațegan (37 de ani) care a fost prezent la Euro 2016, unde a condus două partide, Polonia - Irlanda de Nord (1-0) şi Irlanda - Italia (1-0), şi era marea speranţă a României de a avea un "central" la Mondiale după mai mult de trei decenii, nu a prins ”lotul fluierașilor”.

În ciuda faptului că în ultimii ani a fost singurul arbitru român prezent constant în Liga Campionilor, Hațegan nu i-a reuşit să-i convingă pe responsabilii FIFA să-l includă în lotul pentru Rusia.

La Campionatul Mondial din Rusia, cei selecţionați vor îndeplini mai multe roluri, inclusiv arbitri de rezervă sau responsabili de arbitrajul video, care va fi introdus în premieră la un turneu final în această vară.

Hațegan plătește scumpă după ce a făcut praf barajul de Mondiale dintre Irlanda de Nord și Elveția.

Haţegan ratează Cupa Mondială, cel mai probabil, pentru eroarea din turul barajului dintre Irlanda de Nord şi Elveţia, de la Belfast, când a acordat eronat un penalty în favoarea oaspeţilor, din care aceştia au marcat unicul gol al "dublei".

În minutul 58, la scorul de 0-0 în turul cu Elveția, meci disputat la Belfast, arbitrul român a acordat penalty la o fază în care mingea trimisă de Shaqiri îl lovește mai mult în spate pe Corry Evans, fundaș care are mâna lipită de corp și se ferește de șutul elvețianului. În retur, scorul a fost 0-0, astfel că penalty-ul lui Hațegan a calificat Elveția la Mondial.

Biletul Zilei 30.04.2018. Cele mai sigure ponturi de luni ne aduc câștigul... Biletul Zilei 30.04.2018. Mizăm pe meciurile spectacol pentru un pont excelent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x