Antena Căutare

Gigi Becali le-a promis stelistilor ca ii ingroapa in bani daca reusesc sa invinga Pandurii Targu Jiu

Steaua a castigat infruntarea cu CFR Cluj si se mentine pe primul loc al Ligii I, motiv de bucurie pentru finantatorul Gigi Becali, care promite prime record daca elevii lui Reghe mai reusesc o victorie in etapa a doisprezecea a campionatului.

Dupa meciul castigat cu 1-0 in fata campionaei CFR Cluj, stelistii raman pe primul loc la 12 puncte distanta de echipa de la Cluj, dar la doar trei puncte de Pandurii lui Grigoras. Startul foarte bun pentru elevii lui Reghe le-a trecut in cont noua victorii si un egal in primele unsprezece etape.

Dupa ce au castigat trei runde de foc contra celor de la Rapid (1-0), Petrolul Ploiesti (2-1) si CFR Cluj (1-0), stelistii trebuie sa reuseasca performanta si in fata adversarilor care le sufla in ceafa de pe treapta a doua a podiumiului: Pandurii Targu Jiu. Becali promite un bonus urias pentru jucatorii din Ghencea daca reusesc sa se impuna si acasa la echipa din Targu Jiu: "Dau 20.000 de euro de fiecare jucator daca o batem si pe Pandurii!".

2.30 este cota la pariuri pentru o victorie a Stelei în deplasarea de la Tg. Jiu

Torje a renascut la Granada! A salvat inca un meci pentru echipa sa ... Vesti proaste pentru Piturca! Doi jucatori convocati pentru dubla cu Turcia si Olanda sunt incerti in acest moment...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x