Antena Căutare

Imagini rare cu bebelușul lui Rafael Nadal. Cum a fost surprins jucătorul de tenis la scurt timp după ce a devenit tată

Rafael Nadal, unul dintre cei mai buni jucători de tenis din lume, a fost surprins cu bebelușul său în brațe.

Colaj cu Rafael Nadal și soția lui Galerie
Rafael Nadal a fost fotografiat în timp ce își ținea bebelușul în brațe | Profimedia

Legenda Grand Slam-ului, Rafael Nadal, și-a întrerupt pregătirea pentru Australian Open, oferindu-le soției sale, Xisca Perello, și fiului său o excursie în spectaculosul port din Sydney, potivit Daily Mail.

Fostul numărul 1 mondial a fost văzut cum îl ținea în brațe pe Rafael Junior în timp ce urca pe puntea unui iaht. El și fiul său au fost fotografiați ținute albe și albastre asortate pentru călătorie.

Citește și: Imaginea emoționantă cu care Maria Sharapova i-a „topit” pe fani! Apare alături de fiul ei, în vârstă de câteva luni

Cum a fost surprins Rafael Nadal cu fiul său

Rafael Nadal și-a ținut lipit de piept, iar cei care l-au fotografiat au reușit cu greu să-i surprindă chipul micuțului. Totuși, se poate observa chipul micuțului la un moment dat, în videclipul de mai jos.

Citește și: Ce avere are Rafael Nadal, cel mai titrat jucător de tenis din istorie. Câți bani a făcut din sportul alb

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În această excursie Rafael Nadal și soția sa au fost însoțiți de prieteni și de unul dintre antrenorii lui Nadal, fostul jucător profesionist argentinian Gustavo Marcaccio.

Rafael Junior s-a născut în luna octombrie a anului trecut, iar tatăl său a vorbit despre impactul pe care primul său copil l-a avut asupra vieții sale personale și sportive, după ce a ajuns la Sydney pentru turneul United Cup.

„Avem ceva ajutor. Nu este nicio problemă. Doar că trebuie să-mi organizez puțin viața, așa cum toată lumea trebuie să facă atunci când apare un copil în viața ta”, a spus Rafael Nadal.

Rafael Nadal, în vârstă de 36 de ani, şi Maria Perello, de 34 de ani, formează un cuplu de 18 ani. Cei doi s-au căsătorit în luna octombrie 2019.

Citește și: Un cunoscut tenismen susține că a găsit dovada nevinovăției Simonei Halep, în scandalul dopajului. Ce dovezi a prezentat

Rafael Nadal, pregături intense pentru Australian Open 2023

Rafael Nadal a fost câștigătorul Australian Open 2022, obținând cel de-al 21-lea titlu de câștigător de Grand Slam, depășind astfel un record în lumea tenisului. Finala masculină de la Australian Open 2022 a durat cinci ore și 24 de minute, fiind a doua cea mai lungă finală de Grand Slam din istorie.

"În primul rând, știu că este un moment greu pentru Daniil, dar este un campion nemaipomenit. Fără îndoială, Daniil, o să câștigi trofeul acesta de cel puțin două ori în carieră. Felicit echipa ta.

A fost unul dintre cele mai grele meciuri din cariera mea, din punct de vedere emoțional. Succes pe viitor, Daniil! A fost o onoare să fiu pe teren alături de tine astăzi.

Nu știu ce să mai zic… e uimitor. Anul trecut, nu credeam că o să mai ajung să joc aici, dar acum am trofeul în față. Am luptat foarte mult să ajung aici, vă mulțumesc pentru susținere, sunteți nemaipomeniți.

Este unul dintre momentele emoționante din cariera mea, îmi va rămâne în inimă acest trofeu, pentru că mi-a fost foarte greu în acest turneu.

Nu pot să le mulțumesc îndeajuns oamenilor din echipa mea, dar și familiei mele. În momentele grele, ați fost alături de mine. Fără voi, nimic n-ar fi fost posibil! Vă mulțumesc încă o dată!

Acum o lună și jumătate, aș fi spus că e ultimul meu turneu. Dar acum pot să spun că ne vedem la anul, cu siguranță. Nu pot să vă transmit cât de multă energie mi-ați oferit", spuea Rafael Nadal după marea victorie de anul trecut.

În 2023 Australian Open debutează pe 16 ianuarie, iar Rafael Nadal se pregătește intens, cu dorința de a câștiga din nou acest turneu.

Cupa Franței se vede în AntenaPLAY, începând cu acest weekend...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x