Căutare Live

Jaqueline Cristian a avut parte de o accidentare cumplită pe teren, la Doha. Ce s-a întâmplat cu jucătoarea de tenis

Jaqueline Cristian a trecut prin momente dificile, după ce câştigase primul set cu Daria Kasatkina la Doha. Jucătoarea de tenis s-a accidentat cumplit și a fost scoasă de pe teren în scaun cu rotile.

Jaqueline Cristian a trecut prin momente dificile, după ce câştigase primul set cu Daria Kasatkina la Doha.

Profimedia

Jaqueline Cristian, românca în vârstă de 23 de ani, s-a prăbușit pe teren la meciul cu Daria Kasatkina. Jucătoarea de tenis a avut parte de o accidentare dureroară la nivelul genunchiului drept, iar arbitrul partidei a sărit imediat în ajutorul său.

Deși câștigase primul set cu Daria Kasatkina, tânăra a fost obligată se se retragă de pe terenul din Doha.

Jaqueline Cristian a fost nevoită să părăsească terenul în scaun cu rotile

Jaqueline Cristian a primit ajutor din partea fizioterapeutul. Acesta i-a aplicat un bandaj în zona genunchiului, ca mai apoi jucătoarea de tenis să revină pe teren. După numai un schimb, Jaqueline Cristian a căzut sub văzul tuturor, motiv pentru care a fost nevoită să se retragă.

Citește și: Ce a publicat Simona Halep după ce a pierdut în primul tur în turneul de la Doha 2022. Mesajul motivațional al jucătoarei românce

Daria Kasatkina nu a rămas indiferentă și s-a alăturat adversarei sale pentru a vedea dacă are nevoie de ajutorul său. La doar câteva minute de la prăbușirea pe teren, Jaqueline Cristian a fost transportată cu ajutorul unui scaun cu rotile.

Vezi care a fost motivul pentru care jucătoarea de tenis s-a prăbușit pe teren, dar și imagini din timpul meciului AICI, pe as.ro.

Ce a publicat Simona Halep după ce a pierdut în primul tur în turneul de la Doha 2022. Mesajul motivațional al jucătoare... Simona Halep, mesaj tăios după revenirea de la Doha. Ce i-a transmis lui Ilie Năstase: „Fac cum am hotărât”...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x