Antena Căutare

Liga Campionilor: FC Barcelona, prima finalista

FC Barcelona este prima finalista a Ligii Campionilor, editia 2010-211. Catalanii au remizat cu Real Madrid, scor 1-1, in mansa secunda din cadrul semifinalelor, dar merg in ultimul act dupa succesul din tur (2-0). Pedro a deschis scorul in minutul 54, iar Marcelo a restabilit egalitatea zece minute mai tarziu.


In prima jumatate de ora, singura ocazie de gol i-a apartinut lui Busquets, a carui lovitura de cap a fost retinuta de Casillass. Au urmat insa minute de foc la poarta Realului. Sutul lui Messi l-a intins serios pe Casillas, apoi tot argentinianul a tras pe langa. Pana la pauza, portarul madrilenilor s-a mai opus la suturile lui Villa si din nou Messi.

Partea secunda a inceput cu o faza controversata. Real a inscris prin Higuain, dar centralul a anulat golul pentru un fault in atac al lui Ronaldo in faza premergatoare. Scorul a fost deschis insa de gazde, in minutul 54, atunci cand Pedro a primit o pasa excelenta a lui Iniesta, a patruns in careul galacticilor si a inscris plasat pe langa Casillas.

In disperare de cauza, oaspetii s-au aruncat in atac si au reusit egalarea zece minute mai tarziu, prin Marcelo, dupa o pasa a lui Di Maria, care lovise in prima faza bara.

Realul a sperat intr-o revenire de senzatie pe Nou Camp. Minunea nu s-a produs, galacticii fiind incapabili sa intoarca infrangerea cu 2-0 din tur.

Au evoluat echipele:

FC Barcelona: Valdes - Dani Alves, Pique, Mascherano, Puyol (90 Abidal) - Xavi, Busquets, Iniesta - Villa (74 Keita), Messi, Pedro. Antrenor: Josep Guardiola

Real Madrid:
Casillas - Arbeloa, Carvalho, Albiol, Marcelo - Alonso, Diarra - Ronaldo, Kaka (60 Ozil), Di Maria - Higuain (55 Adebayor). Antrenor: Jose Mourinho

Arbitru: Frank de Bleeckere (Belgia)

foto:EPA/ Intact Images

Etapa XXXII: U Craiova - Dinamo se va disputa luni, 9 mai, pe Antena 1... CE Under-17: Romania - Cehia 1-1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x