Antena Căutare

Monica Niculescu s-a calificat in turul 3 la Australian Open si va juca impotriva liderului mondial

Monica Niculescu si-a egalat cea mai buna performanta la Australian Open, dupa ce a reusit sa se califice in turul 3 al primului turneu de Grand Slam al anului. Romanca, favorita numarul 31 la Melbourne, a invins-o dupa un meci de doua ore si trei minute pe frantuzoaica Pauline Parmentier, scor 4-6, 6-4, 6-1.

In turul 3, Niculescu o va intalni pe daneza Caroline Wozniacki, actualul lider mondial, impotriva careia a mai juct de doua ori pana acum, fiind invinsa de fiecare data.

Numarul 1 WTA s-a calificat in turul 3 in urma victoriei in doua seturi obtinuta impotriva Annei Tatishvili (Georgia), scor 61, 7-6.

Detinatoarea titlului, Kim Clijsters, merge de asemenea mai departe, dupa succesul cu 6-0, 6-1 in fata frantuzoaicei Stephanie Foretz Gacon, la fel ca si finalista editiei trecute, Li Na, care nu a avut probleme cu Olivia Rogowska, 6-2, 6-2.

La dublu, Alexandra Dulgheru, care face pereche cu Virginie Razanno din Franta, s-a calificat in turul 2, dupa victoria obtinuta in fata cuplului Greta Arn (Ungaria) / Olga Savchuk (Ucraina), scor 6-4, 6-0, in timp ce Sorana Carstea si cehoaica Lucie Safarova au fost eliminate de Natalie Grabndin (Africa de Sud) si Vladimira Uhlirova (Cehia), 6-2, 4-6, 4-6.

Sursa: Antena3.ro

Foto: Intact Images

Clasamentul FIFA: Romania, pe locul 55 in lume, dupa Iran, Armenia si Jamaica... Protest inedit: fanii Borussiei vor asculta la radio, in fata stadionului, meciul cu Hamburg...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x