Antena Căutare

MotoGP: Casey Stoner a castigat la Silverstone

Casey Stoner a castigat Marele Premiu al Marii Britanii la MotoGP si a devenit lider in clasamentul general, profitand de abandonul fostului lider, actualul campion mondial Jorge Lorenzo.

Coechipierul de la Honda al australianului, Andrea Dovizioso, a sosit pe pozitia a doua, podiumul fiind completat de americanul Colin Edwards, de la Yamaha.

In clasamentul general, Stoner a preluat sefia, cu 116 puncte, urmatoarele pozitii fiind ocupate de spaniolul Jorge Lorenzo (98 de puncte) si de italianul Dovizioso (83 de puncte).

Stoner a devenit primul reprezentant al celor de la Honda care castiga trei curse consecutive la clasa regina de la Valentino Rossi in 2003.

„Am facut o cursa excelenta. Suntem foarte fericiti cu totii, mai ales ca am avut parte de conditii foarte dificile si orice s-ar fi putut intampla. Este perfect ca am castigat trei mari premii la rand si simtim ca motocicleta functioneaza bine in orice conditii", a declarat australianul.

La Moto 2, germanul Stefan Bradl a trecut linia de sosire inaintea britanicului Bradley Smith si a italianului Michele Pirro, consolidandu-si astfel pozitia de lider la general, unde are 127 de puncte. Italianul Simone Corsi ocupa locul 2, cu 65 de puncte, podiumul fiind completat de japonezul Yuki Takahashi, cu 56 de puncte.

Cursa de la 125cc a fost castigata de Jonas Folger, care a fost urmat de coechipierul sau, francezul Johann Zarco, si de spaniolul Hector Faubel. Clasamentul general este condus de ibericul Nicolas Terol, cu 128 de puncte, Folger (93 de puncte) si Zarco (83 de puncte) ocupand urmatoarele pozitii.

Sursa: Antena3

Lucescu, prezentat la Rapid: "Titlul e obiectivul meu personal"... Mihai Nesu se simte mai bine. Fotbalistul a inceput recuperarea la un centru specializat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x