Antena Căutare

Naomi Osaka, deţinătoarea trofeului, a fost eliminată de Coco Gauff (15 ani) în turul trei al Australian Open

Jucătoarea japoneză Naomi Osaka, deţinătoarea trofeului şi favorită 3, a fost eliminată, vineri, în turul trei al probei de simplu feminin de la Australian Open, de americanca în vârstă de 15 ani Coco Gauff.

Gauff s-a impus cu scorul de 6-3, 6-4, într-o oră şi şapte minute.

Sportiva americană şi-a luat revanşa la Melbourne, după ce la US Open, în septembrie, ea a fost învinsă în două seturi de Osaka, scor 6-3, 6-0.

Potrivit WTA, Gauff este prima sportivă care a ajuns în săptămâna secundă la două turnee de grand slam la doar 15 ani, după Martina Hingis, care a reuşit performanţa în 1995-1996 (Australian Open, Wimbledon). În cazul lui Coco Gauff, cele două turnee sunt Wimbledon şi Australian Open.

În runda următoare, Coco Gauff, care în primul tur a trecut de Venus Williams şi în turul doi de Sorana Cîrstea, o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre compatrioata sa Sofia Kenin şi chinezoaica Zhang Shuai.

Sursa : news.ro

NBA: LeBron James şi Giannis Antetokounmpo, din nou căpitanii celor două echipe la All Star Game... Claudiu Belu a semnat cu FC Voluntari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x