Căutare Live

Piturca, prezentat oficial: "A fost mai curajos decat Hagi"

Presedintele FRF, Mircea Sandu, l-a prezentat in aceasta dupa-amiaza pe tehnicianul Victor Piturca in functia de selectioner al echipei nationale de fotbal.

"Regret ca Hagi nu a avut curajul necesar sa parcurga un drum interesant ca obiective, pentru el si pentru viata lui de antrenor.

Am dat peste un om mai curajos, Victor Piturca. Sper sa realizeze obiectivul de a forma o echipa puternica si competitiva. Din 2016 trebuie sa tindem catre calificari permanente la Euro si la Mondiale. Cred ca Piturca este dispus sa dezvaluie si cifrele din contract. Incepand de astazi Victor Piturca este antrenorul echipei nationale
", a spus Sandu in deschiderea conferintei de presa.

"Da, domnilor, revin, pentru a treia oara! Unii poate ma vor, altii nu, dar sper sa dispara aceste interese si toti sa luptam pentru aceeasi cauza, pentru ca nationala sa ajunga iar la nivelul din trecut.

Suporterii trebuie sa fie multumiti. Vin intr-un moment extrem de delicat, asta s-a intamplat si la ultima mea venire si am reusit, din fericire, sa realizam calificarea si sa facem un turneu bun in Elvetia. A urmat din pacate perioada neagra pentru fotbalul romanesc. Proiectul este unul pe placul meu si pe placul oricarui antrenor. Asa mi-am dorit si la echipele de club la care am activat. Este vorba de o durata lunga de timp si sper ca impreuna cu stafful meu tehnic sa construim o noua echipa nationala, cu aceeasi jucatori care au cochetat cu lotul in ultima vreme. Sa nu creada cineva ca nu-mi doresc sa ne calificam si la Euro 2012, chiar daca sansele sunt mici.

E foarte clar lucrul asta, dar eu am incredere ca putem realiza acest obiectiv. Contractul meu este de 35.000 de euro pe luna, aproximativ 450.000 pe an
", au fost si primele cuvinte ale lui Piturca.


Tot articolul, pe Jurnalul National

Foto: Intact Images

Rapid da de baut: face 89 de ani!... "Animalul" Edmundo, trimis patru ani si jumatate dupa gratii...
Ultimele știri