Antena Căutare

Premier League: Liverpool, noul lider. Accidentare terbila pentru Drogba. Vezi rezultatele din etapa 3-a!

Liverpool isi continua startul bun de sezon invingand si pe Bolton, scor 3-1, pe teren propriu, intr-un meci contand pentru etapa a 3-a din Premier League. Henderson a deschis scorul in minutul 15, pentru ca in repriza secunda, Skrtel si Adam sa duca scorul la 3-0 intr-un interval de un minut. Ivan Klasnic a marcat golul de onoare pentru oaspeti in prelungirile partidei.


Intr-un alt meci, Chelsea a trecut greu de Norwich cu 3-1, si l-au pierdut si pe atacantul ivorian, accidentat grav la un contact cu portarul Ruddy.

Scorul a fost deschis de Bosingwa, in minutul 6. Holt a egalat in minutul 63. Lampard a adus Chelsea in avantaj din penalty (82), iar Mata a inscris in prelungiri la debutul sau pentru formatia lui Villas Boas, la 22 de minute dupa intrarea pe teren.

In mintul 64, atacantul ivorian al lui Chelsea a suferit o accidentare extrem de grava, dupa un contact dur cu portarul lui Norwich, care l-a facut KO in aer, jucatorul prabusindu-se pe gazon fara cunostinta. Drogba a fost dus direct la spital.

VEZI AICI VIDEO!

Clubul Chelsea a anuntat pe site-ul oficial ca Drogba se simte bine si va fi externat in acesta seara, dupa ce i se vor mai face citeva analize si teste. Atacantul de 33 de ani va fi monitorizat in continuare de medici si nu se va antrena in urmatoarele zile.

Premier League - Rezultate inregistrate in etapa 3-a

Chelsea - Norwich 3-1 (Bosingwa ‘6, Lampard ‘82-pen., Mata ‘90/ Holt ‘63)

Aston Villa - Wolverhampton 0-0

Wigan - QPR 2-0 (Di Santo ‘41, ‘66)

Blackburn - Everton 0-1 (Mikel Arteta ‘90- pen.)

Swansea - Sunderland 0-0

Liverpool - Bolton 3-0 (Henderson ‘15, Skrtel ‘52, Adam ‘53/ Klasnic ‘90)

foto:dailymail.co.uk

Surprize de proportii in Europa League: Roma, Sevilla si Celtic, eliminate. Vezi rezultatele complete!... MP al Belgiei: Sebastian Vettel, al 9-lea pole-position la Spa-Francorchamps...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x