Antena Căutare

Redknapp, favorit la postul de selectioner al Angliei

Managerul lui Tottenham are cele mai mari sanse sa-l inlocuiasca pe Fabio Capello pe banca tehnica a nationalei britanice.

Fabio Capello a demisionat din functia de selectioner al Angliei, fiind suparat ca Federatia Engleza i-a retras banderola dupa scandalul de rasism cu Anton Ferdinand. Culmea e ca italianul l-a pedepsit in acelasi mod pe capitanul lui Chelsea in momentul in care acesta s-a culcat cu Vanessa Perroncel, nevasta lui Wayne Bridge.

In locul italianului este asteptat Harry Redknapp, managerul lui Tottenham. De fapt Wayne Rooney chiar si-a exprimat, pe Twitter, dorinta ca acesta sa fie noul selectioner.

Ramane de vazut cum va reactiona gruparea de pe White Hart Lane in lupta pentru un loc de Liga Campionilor. In 2010, Bordeaux a patit ceva similar. In ianuarie Gourcuff si compania erau lideri in Franta, apoi a devenit clar pentru toata lumea ca Laurent Blanc (antrenorul trupei de pe Chaban Delmas la acea data) il va inlocui pe Domenech la nationala Frantei dupa mondialul din Africa de Sud. Rezultatul? La finalul sezonului, girondinii nu au prins nici macar un loc de UEFA.

Foto: Intact Images / EPA

FOTO! Voleiul pe plaja, disciplina olimpica la care guvernul britanic a cumparat cele mai multe bilete... Galamaz si-a iertat agresorul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x