Antena Căutare

Sahtior - Tavria Sinferopol 3-1 / Lucescu ramane lider in Ucraina cu o victorie in prelungiri

Echipa lui Mircea Lucescu merge extrem de bine in campionat si a ajuns in etapa a 13-a fara sa cunoasca infrangerea. Sahtior are 10 victorii si trei rezultate de egalitate si se regaseste pe primul loc in clasament, cu 33 de puncte, trei mai mult decat rivalii de la Dinamo Kiev, care au insa si un meci mai putin disputat.

Cu Tavria Simferopol, Sahtior a avut mult de munca, reusind sa obtina victoria cu doua goluri marcate in minutele de prelungire. Golurile intalnirii de la Symferopol au fost marcate de Nazarenko pentru gazde, respectiv Adriano (de doua ori) si Shevchuk pentru oaspeti.

Romanul Razvan Rat n-a fost nici macar rezerva in echipa lui Mircea Lucescu.

Adriano a deschis scorul in minutul 28 dar avantajul oaspetilor nu a tinut prea mult pentru ca Nazarenko a readus egalitatea dupa 8 minute. Echilibrul s-a pastrat pana spre finalul partidei, dar Sahtior a reusit in cele din urma sa-si aconteze cele trei puncte. Shevchuk i-a readus pe oaspeti in avantaj in minutul 2 de prelungiri, iar Adriano a stabilit scorul final in minutul 5 al prelungirilor.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

S-au certat cu fanii lui CFR pentru Cluj Arena, dar la primul meci din campionat vin doar 10 000... Alex Ferguson credea ca Otelul Galati e din Belgia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x