Antena Căutare

Scandalul arbitrajului provoaca frisoane in Liga a doua! Presedintele Severinului: "Nu stiu, nu cunosc, noi nu suntem implicati in nimic"

Gheorghe Fratica, presedintele lui Gaz Metan CFR Severin, a intervenit la o emisiune radiofonica si a declarat ca nu e la curent cu scandalul ce a izbucnit astazi in interiorul CCA. In momentul in care a aflat despre ce e vorba, prima lui reactie a fost de detasare.

Nu cunosc, noi suntem prea mici pentru a intra in jocuri de culise, este cea mai proasta stire pe care o puteam auzi" si-a inceput discursul presedintele celor de la Gaz Metan Severin, uitand meciul cu FC Bihor din ultima etapa a campionatului trecut, cand a pus umarul la promovarea oradenilor.

Mai mult, Gheorghe Fratica a spus ca nu sunt motive ca echipa lui sa fie suspectata (desi nimeni nu insinuase acest lucru) pentru ca in sezonul anterior a avut parte de arbitraje potrivnice: „si noi am fost suparati pe anumite rezultate, nu ne-am dus in zona respectiva, nu am fost la arbitrii, nu ne asteptam la asa ceva."

Foto: gsp

Argesul invinge cu 2 oameni mai putini, Delta Tulcea, lider in Est. Vezi toate rezultatele din Liga a doua!... Marian Iancu: "Se va dovedi ca a fost coruptie pe finalul campionatului trecut"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x