Antena Căutare

Sepsi Sf. Gheorghe - Concordia Chiajna LIVE VIDEO ONLINE

Sepsi Sf. Gheorghe - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Etapa a 8-a a play-out-ului se încheie cu un veritabiil derby al salvării. Sepsi, neînvinsă în acest mini-campionat, primește vizita unei echipe aflate în comă, Concordia Chiajna, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Sepsi-Concordia este live video online, luni, de la ora 18:00.

Sepsi Sf. Gheorghe - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Meciul de la Sfântu Gheorghe poate simplifica într-o bună măsură calculele în zona ”roșie” sau, dimpotrivă, le poate complica. Dacă Sepsi câștigă, echipa lui Eugen Neagoe intră în pole-position pentru evitarea retrogradării și chiar ia o opțiune pentru locul 2. De cealaltă parte, Concordia ar intra cu un picior în liga secundă. În schimb, dacă echipa lui Ionuț Badea va pleca însă cu 3 puncte, atunci Sepsi va reveni în zona roșie și va tremura în finalul de sezon.

Sepsi Sf. Gheorghe - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Cu 3 eșecuri în ultimele 4 etape, Concordia Chiajna a căzut pe locul 7 în play-out, unul care trimite direct la ”matineu”. Nici după venirea lui Ionuț Badea în locul lui Ion Moldovan jocul ilfovenilor nu s-a îmbunătățit. Dacă ne uităm la Sepsi, aici lucrurile stau perfect. Expertul în play-out, Eugen Neagoe, face lucruri mărețe la Sfântu Gheorghe. Din 7 etape scurse, Sepsi are 3 victorii și 4 remize, este neînvinsă și tocmai a învins clar liderul Dinamo.

Sepsi Sf. Gheorghe - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Trei meciuri directe s-au jucat până acum între Sepsi și Concordia. Au fost două remize, iar un meci a fost câștigat de Concordia, în septembrie 2017, cu un gol marcat în ultima secundă de Bumba. Tot în ultima secundă au marcat și cei de la Sepsi în turul play-out-ului de la Chiajna,atunci când Ghinga a salvat un punct cu o foarfecă superbă.

Sepsi Sf. Gheorghe - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. În opinia bookmakerilor, Sepsi pleacă favorită în acest meci, primind cote de la 2,05 la 2,15. Oaspeții au cotă de 3,75-3,80 pentru succes, iar remiza primește clasicul 3,00. La acest meci vă recomandăm un pont de siguranță: ”peste 1,5 goluri” la cotă 1,55, și unul la risc: ”1 solist” - cotă 2,15.

FCSB, aproape de a-și vinde vedetele pe 9 milioane de Euro! Gigi Becali, la un pas de o nouă dublă-lovitură financiară... Biletul Zilei 04.05.2018. Favoritele de vineri luptă pentru un nou bilet câștigător...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x