Antena Căutare

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Daren Cahill a renunțat la colaborarea cu Simona Halep 

La scurt timp după ce Daren Cahill a anunțat, prin intermediul unei postări pe contul de socializare că nu va mai colabora cu Simona Halep, unul dintre prietenii săi a făcut o dezvăluire inedită. 

La scurt timp după ce Daren Cahill a anunțat, prin intermediul unei postări pe contul de socializare că nu va mai colabora cu Simona Halep, unul dintre prietenii săi a făcut o dezvăluire inedită.

Ce spun Ilie Nastase si CTP despre faptul ca Daren Cahill nu o va mai antrena pe Simona Halep!

În cadrul unei postări pe Twitter, Christopher Clarey, jurnalist la New York Times și prieten de-al lui Cahill, a dezvăluit că acesta a renunțat la parteneriatul cu Simona Halep, întrucât fiul lui visează la o carieră în tenis.

"Ceva legat de subiect. Fiul lui Cahill, Benjamin, doreşte să treacă la tenisul de colegiu în SUA. Cahill vrea să îi uşureze această tranziţie, să fie aproape de el", a scris Cristopher Clarey pe Twitter, acesta fiind un apropiat al antrenorului australian.

Mesajul Simonei Halep pentru Darren Cahill, după despărțire

Darren Cahill, antrenorul care a adus-o pe Simona Halep la victorie, devenind numărul 1 mondial în tenis, a publicat pe Instagram un amplu mesaj:

"Aş vrea să anunţ că nu voi mai continua parteneriatul cu Simona în 2019 strict din motive familiale. După ce m-am gândit mult şi am discutat mult, după mulţi ani cu peste 30 de săptămâni pe drumuri departe de familie, am decis să iau un an sabatic, pentru a fi mai mult alături de copiii mei. Mulţumesc Simonei pentru patru ani minunaţi. Personalitatea ei, etica ei, generozitatea şi profesionalismul au făcut să fie o plăcere să fiu antrenorul ei. Este o tânără minunată şio persoană pe care o respect enorma, ceea ce înseamnă mai mult decât orice rezultat. Practic am avut serviciul de vis şi îi mulţumesc că a făcut posibil acest lucru. Îi urez lui Simo să continue cu succesul şi abia aştept să o susţin anul viitor. O menţiune specială pentru Theo Cercel, Andrei Cristofor şi Virginia Ruzici, cărora le mulţumesc pentru sprijin, încredere, prietenie şi munca minunată. Şi în final, fanilor români. Sunteţi cei mai tari. Mulţumesc că aţi adoptat un australian şi l-aţi făcut să se simtă ca unul de-al vostru. Mulţumesc", a scris Cahill.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x