Antena Căutare

Sofia Kenin s-a calificat în finala Australian Open, eliminând-o pe Ashleigh Barty.

Americanca Sofia Kenin, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 14, a învins-o, joi, cu scorul de 7-6 (6), 7-5, pe australianca Ashleigh Barty, locul I WTA, calificându-se pentru prima dată în finala unui grand slam, la Australian Open.

În primul set, liderul mondial a avut două mingi de set, la 6-4, în tie-break, dar nu le-a fructificat.

Apoi, după ce a condus cu 5-3, Barty a servit pentru a egala la seturi, la 5-4, a ratat alte două mingi de set, iar Kenin a reuşit break-ul şi a câştigat şi următoarele ghemuri, impunându-se după un meci care a durat o oră şi 45 de minute.

Anterior acestei competiţii, Kenin, 21 de ani, născută la Moscova, nu trecuse niciodată de optimile de finală ale unui grand slam.

A doua semifinalistă va fi stabilită după meciul dintre Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 4, şi spaniola Garbine Muguruza, locul 32 WTA, care urmează pe Rod Laver Arena.

Sursa : news.ro

Real Madrid, calificare în sferturile Cupei Spaniei, după 4-0 cu Real Zaragoza... Kobe Bryant va fi onorat la gala Oscar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x