Antena Căutare

Tevez vrea sa mearga la Boca Juniors

Argentinianul a declarat ca nu e interesat de ofertele lui AC Milan si PSG iar in Anglia nu se va mai intoarce niciodata.

Carlos Tevez este, cu siguranta, printre cei mai capriciosi jucatori de fotbal. Cazut in dizgratia lui Mancini pentru ca nu a vrut sa evolueze contra lui Bayern Munchen pe Allianz Arena, argentinianul a plecat in tara sa natala fara acordul conducerii lui City, asteptand un transfer.

Ofertele nu au intarziat sa apara, Milan si PSG batandu-se pentru a-si asigura serviciile varfului ce in 2008 castiga Liga Campionilor cu Manchester United.

Satul de ezitari, Berlusconi chiar i-a dat un ultimatum fotbalistului din tara tangoului: "Tevez are doua optiuni: banii sau prestigiul. Sa nu uite ca investitorii din Quatar de pot retrage oricand de la PSG."

Insa Carlitos a ramas insensibil la vorbele politicianului italian. L-a apucat dorul de casa si declara ca nu vrea sa joace fotbal decat la Boca Juniors. Oficialii clubului sunt insa disperati pentru ca nu-si pot permite sa dea 40 de milioane de euro pentru a-si repatria fostul idol.

Foto: Intact Images / EPA

Robben ramane la Bayern si dupa 2013... Debut cu Croatia la CE de polo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x