Antena Căutare

”U” Craiova - Concordia Chiajna LIVE VIDEO ONLINE

”U” Craiova - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Etapa a 5-a se încheie pe ”Ion Oblemenco”, acolo unde Universitatea primește vizita Concordiai Chiajna, într-un duel care poate fi urmărit live video online

”U” Craiova - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Etapa a 5-a se încheie pe ”Ion Oblemenco”, acolo unde Universitatea primește vizita Concordiai Chiajna, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Craiova - Concordia este live video online, azi, de la ora 21:00.

”U” Craiova - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Duelul din Bănie oferă prilejul oltenilor de a evada din zona roșie a play-out-ului. După primele trei zile ale acestei etape, trupa lui Devis Mangia a ajuns pe locul 10, cu 5 puncte. Rivala de azi, Concordia, speră să ia punct sau puncte la Craiova pentru a părăsi ante-penultimul loc 12.

”U” Craiova - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Pentru ”U” Craiova, meciul de azi înseamnă concentrarea 100% pe campionat. Joi, deținătoarea Cupei României a făcut cunoștință cu fotbalul adevărat din Europa League. Oltenii au fost puși la respect de RB Leipzig în turul 3 preliminar, iar acum revin la munca de jos.

”U” Craiova - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. După 3 etape proaste din Liga 1 și un eșec umilitor, ca joc, cu Leipzig, oltenii au dat semne de viață în ultimele două meciuri: victorie 3-1 la Călărași cu Dunărea și o remiză de palmares, 1-1, cu RB Leipzig, în manșa retur din Europa League.

”U” Craiova - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Univers al remizelor au fost meciurile Craiova - Concordia din 2014 până în 2017. Din 10 meciuri, nu mai puțin de 5 au fost remize între cele două echipe. Celelalte 5 au fost 4 victorii pentru olteni și un succes pentru Chiajna. La Craiova, cele două echipe au oferit publicului 3 remize și 4 victorii ale Universității.

”U” Craiova - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Oltenii lui Devis Mangia pleacă cu prima șansă în meciul de azi, însă cota nu e deloc mică. De la 1,60, cota gazdelor a trecut de 1,72. Victoria Concordiei a scăzut de la 6,00 la 5,00, iar remiza primește cotă 3,60.

”U” Craiova - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Pontul recomandat la meciul de azi: victorie ”U” Craiova!

Biletul Zilei 20.08.2018! Meciurile sigure de luni ne-au adus câștigul!... Biletul Zilei din Liga 1! Hermannstadt-Voluntari și ”U” Craiova-Concordia ne triplează miza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x