Antena Căutare

Vezi surpriza echipei de la "Neatza" pentru fetele de la Oltchim Rm.Valcea

Fetele de la Oltchim Rm Valcea se pregatesc intens pentru cel mai important meci al carierei, finala Ligii Campionilor la handbal, cu Viborg. Echipa de la “Neatza” impreuna cu mai multe vedete ale showbiz-ului romanesc le-au facut o surpriza elevelor lui Radu Voinea. Mihai Leu, Anda Adam, Razvan si Dani, Cristian Topescu si multi altii le-au transmis fetelor diferite mesaje de sustinere.

"Va multumim pentru ca le-ati facut sa zambeasca cu cateva zeci de ore inainte de meciul cu Viborg, o partida foarte tensionata"


Valcencele promit ca sambata vor face totul ca sa castige trofeul. Si le multumesc tuturor vedetelor pentru mesajele de incurajare.

"Le multumim tuturor celor care s-au gandit la noi si ne-au transmis aceste urari. Ne dorim din tot sufletul sa tinem cupa la noi in Bucuresti, ca deja este aici" - Narisa Lecuseanu.

"Sper ca toti cei care ne-au urat succes in meciul de sambata sa fie aici, alaturi de noi, pentru ca va fi un meci frumos", a spus Steluta Luca.

Oltchim a pierdut la sapte goluri diferenta partida tur cu Viborg (scor 28-21), dar campioana Romaniei inca spera intr-o minune pentru partida retur. Returul finalei Ligii Campionilor, Oltchim si Viborg, se va disputa, sambata, de la ora 20.45, in Sala Polivalenta din Bucuresti.

Laurentiu Reghecampf, antrenor interimar la Universitatea Craiova... Oltchim Rm Valcea - Viborg 31-32/ Valcencele au pierdut finala Ligii Campionilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x