Antena Căutare

Viitorul - CSM Poli Iași LIVE VIDEO ONLINE

Viitorul - CSM Poli Iași LIVE VIDEO. Etapa a 9-a din play-off debutează cu un duel între campioana en-titre și echipa care a cam decis campioana din acest sezon. Viitorul lui Hagi primește vizita celor de la Poli Iași, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Viitorul - Poli Iași este live video online, vineri, de la ora 20:45.

Viitorul - CSM Poli Iași LIVE VIDEO. Campioana din sezonul trecut al Ligii 1, Viitorul Ovidiu, joacă acasă, vineri, cu echipa care a frânat (dacă nu chiar stopat) FCSB din drumul sigur către titlu în Liga 1, CSM Poli Iași. Meciul de la Ovidiu are o importanță majoră pentru trupa lui Hagi, aflată în luptă pentru locul 3 cu Astra și CS U Craiova.

Viitorul - CSM Poli Iași LIVE VIDEO. Viitorul lui Gică Hagi are un play-off modest pe teren propriu, acolo unde nu a câștigat niciun meci până acum: 0-0 cu Craiova, 1-2 cu CFR Cluj, 2-2 cu FCSB și 1-1 cu Astra. Acum joacă cu Poli Iași, o echipă pe care a învins-o toată lumea când a jucat departe de ”Copou”.

Viitorul - CSM Poli Iași LIVE VIDEO. Viitorul are un avantaj moral important asupra celor de la Iași, câștigând 4 din ultimele 4 meciuri directe. Mai mult, în ultimele meciuri jucate la Ovidiu, elevii lui Hagi s-au distrat cu ieșenii: 5-2 și 1-0. Dacă înving vineri, iar Astra nu bate pe CFR și Craiova nu scoate punct cu FCSB, VIitorul e noul loc 3 din play-off, poziție în premieră în acest sezon pentru puștii lui Hagi.

Viitorul - CSM Poli Iași LIVE VIDEO. Istoria, forma, dar și starea fizică fac ca Viitorul să fie cotată cu prima șansă la victorie în acest meci. Cote de la 1,47 la 1,50 primesc elevii lui Hagi, pe când cei ai lui Stoican, care tocmai au învins FCSB, primesc o cotă de 7! Remiza primește și ea o valoare mare: 4,10!

Viitorul - CSM Poli Iași LIVE VIDEO. Vă recomandăm, fără emoții, un ”1 solist” la acest meci.

Cristian Țopescu, internat de urgență la Spitalul Elias. Care e starea marelui comentator sportiv... Mircea Lucescu a anunțat numele echipei pe care o va antrena Răzvan Lucescu în sezonul 2018-2018: ”Aceasta este campioan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x