Antena Căutare

Videoclipul ciudat prin care Jandarmeria promovează Centenarul. Oamenii nu au reușit nici acum să înțeleagă mesajul, tu reușești?

Jandarmeria din Sălaj a publicat un videoclip prin care dorește să promoveze Centenarul, însă inițiativa lor a dat naștere unor revolte la nivelul populației.

Jandarmeria din Sălaj i-a băgat în ceață pe români cu filmulețul de promovare al Centenarului! Mii de comentarii de nemultumire nu au întârziat să apară după vizualizarea materialului. Tu ce înțelegi din filmulețul de mai jos?

În ciuda mesajului pe care aceștia au vrut să îl transmită, reacția fanilor paginii de Facebook a Jandarmeriei Sălaj a fost de-a dreptul halucinantă. Oamnii nu au înțeles nimic din mesajul transmis, ba chiar au luat în derâdere creativitatea ,,fără margini” a inițiatorului.

În videoclip, doi jandarmi se contrazic pe tema cifrelor 6 și 9, iar ulterior, o fetiță apare și îi luminează cu privire la ce se sărbătorește pe 1 decembrie.

Criticile nu au întârziat să apară în dreptul materialului, astfel că oamenii băgați în ceață complet au scris: „Ce a vrut să spună autorul?”, „Bună dimineața pentru toată lumea, mai puțin pentru Jandarmerie, unde-i oricum noaptea minții”, „Nici nu știu ce e mai greșit în acest video, dar apreciez sunetul ăla de mașină de scris. Cam din epoca aia în care se află Jandarmeria Română”, „Las asta aici..în caz că Netflixu' nu e suficient pe seara asta”, „Probabil cea mai WTF chestie pe care o să o vedeți azi”, „Filmulețul ăsta isteț cu 69 l-ai văzut? Așa gândim noi românește! De ce românește e cu R mare? De ce jandarmul în tricou vorbește la plural? De ce 69? Cum a înmulțit fetița pietrele? De ce e întors 100?”, „Să treacă odată Centenarul și să se oprească această efervescență ''creativă''. Se chinuie și ei, ne chinuim și noi”, ,,doar jandarmeria putea sa scoata așa un clip"

Erată... La mulți ani, România! Doamna România! Singura femeie cu prenume de țară, botezată de Carol al II-lea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x