Antena Căutare

Vii cu metroul din Pantelimon și Basarab 1? Sunt ultimele două stații de metrou care vor fi modernizate în această lună. CALENDARUL LUCRĂRILOR

Metrorex a deschis marți accesul stației de metrou Costin Georgian, după ce lucrările la sistemul de control acces au fost finalizate mai devreme. Vii cu metroul din Pantelimon și Basarab 1? Sunt ultimele două stații de metrou care vor fi modernizate în această lună!

"Reamintim publicului călător că ultimele două stații de metrou ce urmează a fi modernizate sunt Pantelimon și Basarab 1. Lucrările de modernizare se vor derula în perioada 16-19 septembrie. Pentru stația de metrou Pantelimon, ca și în cazul celorlalte stații cu un singur acces, Metrorex a informat autoritățile locale și RATB cu privire la desfășurarea proiectului de modernizare și a solicitat sprijin pentru preluarea călătorilor cu ajutorul transportului în comun de suprafață", se arată într-un comunicat de presă, emis de Metrorex.

Conducerea companiei susține că, împreună cu antreprenorul, se lucrează intens pentru reducerea timpilor de execuție la lucrările de modernizare a instalațiilor de control-acces, în condiții de siguranță și în cel mai scurt timp posibil.

"Proiectul de modernizare a instalațiilor de taxare se află în plin proces de implementare, orice nereguli sesizate sunt transmise constructorului pentru a fi remediate. Astfel, la finalul implementării tuturor lucrărilor, călătorii vor beneficia de sisteme moderne pentru asigurarea unui transport sigur și confortabil', menționează sursa citată.

Gemenii lui Cristiano Ronaldo fac furori pe Internet! Imaginea postată chiar de mama starului se bucură de like-uri RECO... Ana lui...Manole. ”Zidul îți oferă, Zidul îți ia înapoi!” Cum urci pe Everest și cum cazi de acolo, într-o clipită!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x