Antena Căutare

Meteo 11 iulie. ANM, avertizare meteo: cod galben de grindină în două județe

ANM, avertizare meteo de tip cod galben de grindina. Potrivit meteorologilor, in judetul Bihor si in judetul Mureș, vremea va aduce grindina de dimensiuni mici. Meteo 11 iulie 2019.

ANM, avertizare meteo de tip cod galben de grindină. Potrivit meteorologilor, în județul Bihor și în județul Mureș, vremea va aduce grindină de dimensiuni mici. Meteo 11 iulie 2019.

Vremea 11 iulie 2019. Meteorologii anunță cer variabil cu înnorări accentuate, în special în regiunile nordice și centrale, precum și în zonele de deal și de munte. Pe parcursul zilei de joi sunt așteptate ploi și descărcări electrice. În funție de zonă și altitudine, temperaturile pot varia între maxim 19 și 28 de grade, iar minimele între 5 și 17 grade Celsius.

Administrația Națională de Meteorologie a emis două avertizări meteo de vreme severă valabile până la ora 18:00.

ANM, codul galben vizează Județul Mureş: Gurghiu, Gornești, Hodac, Brâncovenești, Ibănești, Deda, Reghin, Batoș, Eremitu, Aluniș, Lunca, Petelea, Solovăstru, Breaza, Lunca Bradului, Vătava, Beica de Jos, Răstolița, Rușii-Munți, Suseni, Voivodeni, Ideciu de Jos, Chiheru de Jos, Fărăgău, Hodoșa, Crăiești, Cozma; și Județul Bihor.

În Mureș sunt așteptate averse de ploaie ce vor cumula 15...20 l/mp și grindină de mici dimensiuni, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului.

În același timp, vremea în județul Bihor va aduce local și temporar frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni, intensificări de scurtă durată ale vântului și averse ce vor cumula izolat 15-20 l/mp.

Citește și:

Vreme friguroasă și temperaturi de toamnă în iulie. În vârf de munte a nins. 14 grade, în zilele următoare... Furtuni violente se îndreaptă spre România! Fenomene extreme lovesc ţara noastră peste 48 de ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x