Antena Căutare

Meteo 26 august. Vreme la extreme în România

Vremea din 26 august se anunță extrem de călduroasă. Prognoza meteo arată câte grade vom avea în termometre duminică.

Meteo 26 august. Vreme la extreme în România
meteo 25 august 2018

Vremea din 26 august se anunță extrem de călduroasă. Prognoza meteo arată câte grade vom avea în termometre duminică.

Citește și prognoza meteo pentru 25 august 2018.

Meteo România, 26 august 2018

Potrivit vremea.ro, în weekend vremea va fi călduroasă, chiar caniculară în sudul țării, unde indicele de disconfort temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime vor oscila în general între 30 și 35 de grade la nivelul întregii țări, cu valori ușor mai scăzute (27-29 de grade) așteptate doar în depresiunile din estul Transilvaniei și pe litoral, dar și ușor mai ridicate (36-37 de grade Celsius) în Luncă Dunării. Că aspect, vremea va fi frumoasă în sud și în est, în timp ce în vest, centru și nord se vor menține condițiile pentru producerea unor averse slabe de ploaie în mod local, ce vor fi însoțite și de descărcări electrice și izolat de grindină de dimensiuni mici și medii.

Meteo București, 26 august

Vremea se va menține extrem de călduroasă la București. Cerul se va menține în mare parte senin în mare parte senin ziua, însă vor apărea înnorări pe perioada nopții. Vântul va sufla variabil pe direcția ESE, iar șansele de precipitații sunt inexistente. Urmărind temperaturile de la București, putem concluziona că vremea de duminică va aduce cea mai călduroasă zi a verii: Temperaturile maxime și cele minime se vor încadra între: 34°C și 18°C. Vremea se va menține extrem de călduroasă și săptămâna viitoare. De altfel, meteorologii ANM avertizează asupra temperaturile extreme care vor lovi România în perioada următoare!.

Meteo 26 august la munte

Vremea se va menține căldurosă și la munte duminică. Cerul se va menține în mare parte senin, iar temperaturile se vor încadra între 29°C și 15°C. Vântul va sufla variabil pe direcția S-V. Spre deosebire de București, vremea se va schimba la munte. Săptămâna viitoare sunt anunțate furtuni însoțite de descărcări electrice și grindină.

Vremea 27 august - 10 septembrie. Prognoza meteo pentru doua saptamani... Vine POTOPUL! S-a emis COD GALBEN de ploi torențiale și grindină pentru 25 de județe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x