Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Ninsori în mai multe zone din țară! Meteorologii au emis cod galben de viscol în noaptea de Revelion

Meteorologii au emis cod galben de viscol în noaptea de Revelion, atât în zonele montane, cât și în mai multe județe din regiunea Moldovei.

Vremea de Revelion 2020

ANM a emis Cod Galben care intră în vigoare astăzi, la ora 18:00. Va fi în vigoare până în 1 ianuarie 2020, la ora 20:00. Sunt vizate zona montană, în general la altitudini de peste 1700 m și Moldova.

”În Carpații Meridionali și de Curbură, în general la altitudini mai mari de 1700 m, vor fi intensificări ale vântului, cu viteze la rafală de peste 90...100 km/h, iar zăpada va fi spulberată.

În Moldova, vântul se va intensifica treptat, la început în nordul regiunii, apoi și în rest, local și temporar cu rafale de 55...65 km/h, iar în cursul zilei de miercuri (01 ianuarie), pe arii restrânse, vor fi intensificări de peste 70 km/h.” anunță ANM.

Intensificări ale vântului vor fi și în Bărăgan și Dobrogea, cu viteze în general de 45 și 55 km/h. Pe arii restrânse, îndeosebi în centrul, estul și sud-estul țării, vor fi precipitații mixte, ce pot favoriza depuneri de polei.

Recomandari