Căutare Live

Ultimul weekend cu vreme caldă! De luni, temperaturile scad dramatic. Unde va ploua torențial, în următoarele zile

Vremea se strică, începând de săptămâna viitoare. Ploile torențiale vor une stăpânire pe mai multe zone din țară, iar temperaturile maxime vor avea scăderi de 10 grade.

Ultimul weekend cu vreme caldă! De luni, temperaturile scad dramatic. Unde va ploua torențial, în următoarele zile

Profimedia

Potrivit meteorologilor, vremea va începe să se strice începând de sâmbătă seară. Temperaturile vor fi în scădere, maximele anunțate pentru luni fiind cuprinse între 19 şi 29 de grade.

Vremea sâmbătă, 11 iulie

Sâmbătă, 11 iulie, conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie(ANM), vremea se va menţine călduroasă, iar pe arii restrânse în zonele de câmpie va fi caniculară, cu disconfort termic în creştere. Local se vor semnala averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi posibil vijelii.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 29 şi 34 de grade, iar cele minime se vor încadra între 13 şi 22 de grade

Anunţ de ultimă oră de la meteorologi! Vin zile de foc cu maxime de aproape 40 de grade

În Bucureşti, vremea va fi călduroasă, cu disconfort termic în creştere. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 34 de grade, iar cea minimă va fi de 16-19 grade.

Vremea duminică, 12 iulie

Duminică, vremea se va răci semnificativ în regiunile vestice, nordice şi centrale, dar în rest va fi în continuare călduroasă, pe arii restrânse caniculară în sud-est, unde disconfortul termic va fi ridicat.

Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi se vor semnala frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii şi averse ce vor avea şi caracter torenţial.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18-19 grade în nord şi 34-36 de grade în sudest, iar cele minime se vor încadra între 7-8 grade în depresiunile intramontane şi 18-19 grade pe litoral.

Prognoza meteo pentru cinci zile, București. Capitala va fi lovită de caniculă și ploi abundente

Vremea în București - Revin ploile

Duminică, 12 iulie, în București se va înregistra o maximă de 34 de grade. Spre seară, se vor semnala descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi averse ce vor putea avea şi caracter torenţial, astfel că în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantităţile de apă vor fi mai însemnate.

Temperatura minimă va fi de 15-17 grade.

Luni, 13 iulie, vremea se va răci şi în sud-estul teritoriului. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în prima parte a zilei în sud şi sud-est, unde se vor semnala averse, ce vor avea şi caracter torenţial, însoţite de descărcări electrice.

Vântul va avea intensificări în special în estul ţării şi în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 şi 29 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vest, iar cele minime se vor încadra în general între 8 şi 16 grade.

Şi în Bucureşti se va răci simțitor. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei când temporar vor mai fi averse. Temperatura maximă va fi de 23-24 de grade, iar cea minimă de 12-14 grade.

Anunţ de ultimă oră de la meteorologi! Vin zile de foc cu maxime de aproape 40 de grade... Alertă de maximă importanță, de la meteorologi! Ploi torențiale, vijelii și grindină, în jumătate din țară. Care vor fi ...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Parteneri
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta mereu cercei cu perle. Majestatea Sa nu se despărțea de ei la niciun eveniment
Catine.ro
Ultimele știri
x