Antena Căutare

Vremea 26 iunie. Prognoza meteo anunță temperaturi scăzute și ploi

Vremea din 26 iunie se anunță capricioasă. Prognoza meteo aduce temperaturi mai scăzute decât normalul perioadei și ploi.

Vremea din 26 iunie se anunță capricioasă. Prognoza meteo aduce temperaturi mai scăzute decât normalul perioadei și ploi.

Potrivi vremea.ro, marți în cursul după-amiezii vor cădea averse slabe de ploaie însoțite de descărcări electrice în regiunile intracarpatice, în timp ce în sud și în est cerul va fi variabil spre mai mult senin. Vântul va suflă moderat în sud-est și slab, cel mult slab până la moderat în restul zonelor țării. Temperaturile maxime se vor situa în general între 21 și 26 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana (cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei), 24-29 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 22-27 de grade în Moldova.

Vremea din 26 iunie în București

Locuitorii Capitalei vor avea parte de o zi cu temperaturi mai mici decât aceași zi a săptămânii trecute. Cerul se va menține în mare parte înnorat, iar pe timpul nopții nu este exclus să se abată o furtună cu fulgere. Temperaturile maxime ating la amiză 27°C, iar minimele din timpul nopții nu vor depăși 17°C. Vântul suflă moderat, iar noaptea sunt așteptate ploi. Cantitatea de precipitații acumlată va fi de 4 l/m².

Prognoza meteo din 26 iunie la munte

Și la munte va ploua pe timpul nopții, naxima zilei va fi de 23°C, iar minimele de 13°C. Cantitatea de precipitații va fi de 2 l/m, șansele de ploaie pe timpul nopții sunt de 60%. Vântul va sufla moderat dinspre E cu o viteză aflată între 10 şi 15 km/h. Ploile vor continua la munte aproape toată săptămâna.

Fenomen îngrijorător în țara noastră! Va fi foarte frig în ultima săptămână din iunie. Maximele abia vor depăși 10 de gr... Temperaturile vor SCĂDEA DRAMATIC! Meteorologii au anunţat prognoza pentru luna IULIE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x