Antena Căutare

“Dacă dai roşu, îţi dăm una-n frunte, mă!” Matei, “Iliuță cel îndrăzneţ” sau cum arată un adevărat actor în devenire

Matei Stavarache are 10 ani şi a venit din Piatra Neamţ, gata să îşi demonstreze talentul actoricesc. Şi, pentru asta, actriţa Cristina Ciobanasu i-a fost alături.

Matei Stavarache are 10 ani şi a venit din Piatra Neamţ, gata să îşi demonstreze talentul actoricesc. Şi, pentru asta, actriţa Cristina Ciobănașu i-a fost alături.

Puştiul este pasionat de Kendama, la fel ca CRBL. De asemenea, îi place să se joace cu prietenii săi, în aer liber. Piesa de teatru pe care a jucat-o alături de Cristina Ciobănașu a adus zâmbetul pe buzele juraţilor şi ale celor din public. Hohote de râs şi aplauze au inundat platoul “Next Star”.

Verdictul juriului? Unul singur: patru steluţe verzi, fără niciun moment de dubiu.

Dacă ți-a plăcut, votează și tu concurenta printr-un SMS la 1272 (cost 0.6 Euro tva inclus) cu textul „MATEI”, ca să ajungă în finală de popularitate. Câștigătorul va fi anunțat la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

“Este un puşti care va face istorie”. Vasilică Tinei, interpretare impresionantă la trompetă. “My Way” şi “Strangers in ... Scena plină de baloane imense şi o voce care a făcut să răsune platoul. Jasmine, varianta mai mică a Siei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x