Antena Căutare

Doris Duna, o apariţie sclipitoare! Un moment 100% LIVE, plin de emoţie: “Este ceva uau!”

Doris Duna are 14 ani, vine din localitate Conteşti, Argeş și cântă de la vârsta de 11 ani. Provine dintr-o familie de muzicanţi şi le calcă serios pe urme.

Doris Duna are 14 ani, vine din localitate Conteşti, Argeş și cântă de la vârsta de 11 ani. Provine dintr-o familie de muzicanţi şi le calcă serios pe urme.

"Mama şi tata cânta încă din tinereţe. Tata cânta cu vioară, iar mama cu vocea. Sora mea cântă tot cu vocea, muzică uşoară. Ea m-a ajutat, într-un fel, să performez. Eu nu am profesor de canto, aşa că sora mea mă învaţa cum să fac modulaţiile, cum să respire şi cum să scot sunetul mai bine”, povesteşte Doris.

În această seară, a ales să interpreteze piesa "King", a celor de la Years and Years, în varianta acustică, acompaniată live de chitară şi cajon.

Pentru curajul său, Doris a primit o singură steluţă verde, de încurajare. Puştoaica poate mai mult, cu siguranţă! Are acea sclipire.

Dacă ți-a plăcut, votează și tu concurenta printr-un SMS la 1272 (cost 0.6 Euro tva inclus) cu textul „DORIS”, ca să ajungă în finală de popularitate. Câștigătorul va fi anunțat la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Nepoţica actorului Florin Tănase, pe scena de la "Next Star". Cea mai tânără actriţă de teatru de păpuşi... “Este un puşti care va face istorie”. Vasilică Tinei, interpretare impresionantă la trompetă. “My Way” şi “Strangers in ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x