Antena Căutare

“Este un puşti care va face istorie”. Vasilică Tinei, interpretare impresionantă la trompetă. “My Way” şi “Strangers in The Night”, într-o atmosferă de poveste

Vasilică Tinei are 10 ani, vine tocmai din Republica Moldova şi, de trei ani, studiază trompetă. Din clasa a treia, băiatul a venit la Chişinău, la sfatul celui mai bun trumpetist din Republica Moldova, Simion Tarsu.

Vasilică Tinei are 10 ani, vine tocmai din Republica Moldova şi, de trei ani, studiază trompeta. Din clasa a treia, băiatul a venit la Chişinău, la sfatul celui mai bun trompetist din Republica Moldova, Simion Târșu.

“Pentru mine, trompetă înseamnă mult. Cu trompetă începe toată muzica, la Chişinău. Mi-a plăcut din prima”, mărturiseşte Vasilică.

Iar momentul lui a fost unul excepţional. Atmosfera creată de puştiul de zece ani a fost una de poveste. “My way” şi “Strangers în the night” au creat o atmosferă de poveste

Juriul s-a arătat foarte impresionat de ce a făcut micul artist pe scenă, alături instrumentişti cu care a venit. Vasilia Tinei a primit exact ce merită: patru steluţe verzi.

Dacă ți-a plăcut, votează și tu concurenta printr-un SMS la 1272 (cost 0.6 Euro tva inclus) cu textul „VASILICA”, ca să ajungă în finală de popularitate. Câștigătorul va fi anunțat la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Doris Duna, o apariţie sclipitoare! Un moment 100% LIVE, plin de emoţie: “Este ceva uau!”... “Dacă dai roşu, îţi dăm una-n frunte, mă!” Matei, “Iliuță cel îndrăzneţ” sau cum arată un adevărat actor în devenire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x